Rozloučení s forem, hrou a omluva

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem •ŞĦΘCK▪, 29/7/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Chtěl jsem říct, že se loučím DEFINITVNĚ S FOREM a také veškeré aktivity ve hře budou offline.
    Nemám už na hru čas.

Hlavní zaměr je ale osobní omluva autorů, se kterými se zbytečně vedl spory. Došlo mi, že jsem byl svým způsobem averzní, neměl jsem žádná fakta.
    Jakkoliv se se dotklo Vaši osoby se omlouvám.
    Chci poděkovat kolegovi Baghirovi.

Omluva patří těmto hráčům, které jsem urážel:
    pyяø•uиsтøppαblє
    ZOHAN
    Juráás
    FrOg!_Is_Back_[SvK]

a další ....

Poděkování patří všem moderátorům fora za moje výlevy.
    Omlouvám se:
    Arya

Korben

Zvláštní poděkování si zaslouží podpora hry, která pracuje na 100 %.

Fakt se omlouvám, mé obvinění byli křivé, co se týče hry již nemám čas.
    Rozhodnutí je DEFINITVNÍ A NIKDY HO NEZMĚNÍM.
    Jedná se poslední příspěvek na foru.

Chtěl jsem se všem omluvit, mrzí mě to. V budoucnu se budu snažit pracovat víc na sebe, než urážet druhé lidi. To je moje chyba, ne vaše. A ve hře ne...

Mějte se pěkně.

2. ty se omlouvaš ? když ti zablokovaly učet za tohle
    https://board-cs.darkorbit.com//threads/komunita-hracu.112604/
    a prišel jsi o balíčky ? a ty hrači co maji radost z ciziho neštěstí trest nedostaly i když napsal postup bugu který ted každý zneuživa ve hře a nebo se nechal střílet a díky pushingu okradl dalšího hráče ?
    https://board-cs.darkorbit.com//threads/korben.5234/page-31#post-954294

a taky není multiučet jak multiučet například baghira ma vic učtu ale to protože hral na cz 1 cz 2 a cz 3 a jak se servery spojily ma proste vic učtu nebo ja napišu když dostanu ban na forum zatim co ostatní co uražely nedostanou at se mužu branit ale zohan ten ma čiste 10 učtu na to at se ocenuje a dostane se do vyzamnych uživatelu fora všimly by jste jsi že bych jsi dala ocenění z učtu z ktereho píšu na muj učet ?

Naposledy upraveno moderátorem: 30/7/19
  3. ZOHAN

ZOHAN User

Tady byl dnes někdo hodně na sluníčku asi ne? Jeden tu opět a zase končí a druhý zase nepodloženě obviňije a uráží?
    A ten tvůj druhý příspěvek jsem vůbec nepochopil? Máš nějaký důkaz, že zde píšeš pravdu ?
    Píšeš, že jsem někde někoho urážel? kde?
    A to, že má někdo více účtů, protože hrál na cz1,2,3, tak má co společného s forem hry?
    Opravdu je dnes horko moc.;):p:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

4. Pokud ano, potom hodně úspěchů a radosti v reálném životě.
    Maryku nemá cenu řešit

Naposledy upraveno: 29/7/19
  5. ZOHAN

ZOHAN User

To jsou ty důkazy, že někde někoho urážím?;):p:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

6. Víš když někomu řekneš něco co ho uráží tak to je třeba upřímnost výměna názorů nebo hádka ale když se oceňuješ 10učty a podvádíš v žebříčku významných uživatelů fóra tím že oceňuješ svůj účet a nebo šiříš bugy

A nebo se necháš sestřelovat plukovník má terčík u toho jsi to nascenujes a pak se ještě posmíváš to jsou přestupky ve hře na začátku byla myšlenka pak slovo a pak skutek ;-)

7. Mariko, a kolik bludů tady píšeš ty? :) Většina toho, co píšeš jsou jen bludy nějaké asi hodně znuděné ženy v domácnosti.. Furt se jen hádáš a absolutně odmítáš validní argumenty a jedeš si furt to svoje..dej se trošku do pucu..a nebo to zabal jako pumukli..všem nám tím pomůžeš, díky :)

8. Arya

Arya User

marikaBanNaforum pokud tady minis rozjizdet nejake dalsi hadky, tak to tedy narazis. Nic takoveho se tady dit nebude.

Autor tematu nam sdelil snad vse co chtel, my Ti muzem poprat snad jen hodne stesti a uspechu (pokud to tedy myslis vazne, o cemz tedy pochybuji, jelikoz "ukonceni" od tebe jiz padlo nescetnekrat :D) ale budiz.

Autorovi tedy hodne stesti a zdaru.

Tema vysmejčeno a uzamknuto.

9. Minerva

Minerva User

•ŞĦΘCK▪

Přeji ti hodně štěstí.

PS: A pro ostatní - myslím si,že je pro každého těžké nasypat si popel na hlavu a omluvit se,pokud to myslí vážně :)
    Šanci má dostat každý i když k němu třeba chováme zášť či nikoliv.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.