Rozmanitost hry

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem SPolygon, 15/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Co by jste si ve hře přáli vidět

1. Nic nového

75.0%
  2. Novou, jinak vyváženou výbavu

25.0%
  3. Nové designy

25.0%
  4. Nové lodě

0 hlasy(ů)
    0.0%
Vícenásobné hlasování je povoleno.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. SPolygon

SPolygon User

Nejspíš porušuji pravidla, že do této sekce píšu dvakrát rychle za sebou, pokud by to byl problém, prosím administrátora aby můj předchozí příspěvek smazal, stejně to byla kravina a jeho myšlenku se chystám vypudit sem

Podle mě, největší problém hry je právě její rozmanitost. Hře chybí možnost výběru. Jo, jasně že máme na výběr, máme specializované lodě Trinity, ty super mega designy (nevím jak se jmenují) atd... Ale koukněte se sami. Běžte do obchodu se zbraněmi a uvidíte 4 lasery, jejichž poškození je s každým dalším o něco vyšší. Potom je LF-4, ultimátní laser. Lepší laser než LF-4 není, že ne? To je ono, hráč nemá na výběr. Spolu s lasery LF by mohla koexistovat jiná série laserů, co já vím, třeba MP (MP-1,2,3,4), které by měly nižší poškození, ale vyšší dosah. Nebo lepší průraznost štítů, přičemž by se získávali naprosto stejně, jako LF. To samé letouny. Jakmile má někdo 8 irisů, už se o to nestará; přece, lepší to být nemůže. Mohl by být druhý letoun za stejnou cenu jako Iris, který by ml třeba vyšší bonus na štíty, ale menší na poškození.
    Druhá věc jsou designy a lodě. Momentálně nejvíce používané lodě jsou Goliath, Vengeance a Aegis, možná občas i Citadel a Spearhead. To prostě není ono, potkávat to samé pořád dokola. Bigpoint se rozhodl tuhle problematiku vyřešit designy, ale proč nepokračoval? Můj další návrh je přidat nové designy s bonusy těch stávajících a také přidělit bonusy designům, které je nemají, opět, stejné jako už máme. Např že by Crimson přidával 5% poškození jako Enforcer.
    Teď si řeknete, že je to zbytečný, když už to přidává jiný design. Ale i takováhle banalita by do hry vnesla trochu té rozmanitosti. Stejně pro BP zbytečné mít ve hře obsah, který je jen na okrasu a nikdo ho nepoužívá (RIP defcom).
    Snad jsem objasnil to co mám na mysli. Přidat vybavení se stejnou hodnotou, ale s jinak vyváženým účinkem a taky přidat rozdílné designy, naopak se stejným účinkem jako jsou ty stávající. Ano, byly by sice v podstatě jen estetická záležitost, ale řekněte, upřímně, že vám na vzhledu ANI TROCHU nezáleží

Btw.: Amber, Sapphire a Jadeit by měli mít barvu výraznou stejně jako Crimson

Výhody:
    Nové vybavení by dalo hráčům a klanům šanci vytvářet nové bojové strategie
    Nové designy se stejnými bonusy by hráčům umožnili nejen si vybrat "zaměření" jejich lodě, ale i možnost si alespoň trochu loď přizpůsobit podle sebe
    Troufám si říct, že by spoustu hráčů bylo spokojených, že si můžou VYBÍRAT více než teď

Nevýhody:
    U vybavení by byla nespokojenost hráčů s full-elite výbavou
    U designů se stejným účinkem fakt nevím
    A u BP taky ne

Dopad na hru:
    V případě nové výbavy celkem velký
    U designů prakticky žádný

Lidi, pokud budete hlasovat pro NIC, buďte té inteligence a nezaškrtávejte nic jiného, jo?

2. Korben

Korben User

Porušenie pravidiel fóra. Uživatel fóra smí podat návrh pouze jen jednou za týden (tzn. 1x za 7 dnů).

Porušení této časové mezery se hodnotí bannem na 1 den.

Uzavrete LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.