Návrhy Rožširenie Aukcie o viac vecí

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem SkiledPunkt, 5/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Pačilo by sa vám aby sa toto pridalo do hry ?

1. Ano(koment)

2 hlasy(ů)
    28.6%
  2. Nie (koment

5 hlasy(ů)
    71.4%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. cawte mal by som jeden navrh rožširenie aukcie o par veci navyse bolo by to prinos ako pre hracov ale aj Bigpoint prilakalo viac hračov do hry a BP by mal zarobky
    Navrch spociva v tom ze do
    Hodinovej: by sa pridaly tie desingy

toto su desingy ako kazde iné v ničom sa neodlišuju su take iste ako(veteran,enfocer..) nemaju nejaku extra schopnost preto bi som bol rad keby boly v aukcii
    -------------------------
    Dennej : všetky stihačkové formacie aj netopier
    -----------------------------------
    Tyždennej:Casti Zeus Stihačky

Mislim ze pri to prispelo zefektivneniu hry ako takej a prilakanie mozno starych hracov ako aj novych budem rad za vsetky vase postrehy ale ja namietky

2. LoTrCZE

LoTrCZE User

Dávám ne, jelikož tyto designy jsou speciální a bylo je možné získat počas akce Space Cup oproti takovému veteránu který je k dispozici neustále.
    Pardon pokud tyto designy byly dostupné i počas dalších akcí.
    A Zeus je předmět který je udělán tak aby bylo těžké ho získat, tak proč dávat jeho části do aukcí...
    Podle mého je to jen další návrh jak si ulehčit hru.

pepouch tohle ocenil(a).
  3. Korben

Korben User

Vkladanie dizajnov a predmetov do aukcie je čisto len na BP, ak sa rozhodnú tak to tam dajú a žiadny návrh to neovplyvní.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.