Rucna zmena rozlisenia na hernej mape

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem .filip.marko., 25/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahojte.

Od vikendu riesim novy problem s rozlisenim na hernej mape.
    (Pouzivam Win7, Operu 25, FP i Java aktualizovane, PingTest A/B, SpeedTest Dwl/Upl 16/10Mbps, Display 1600x900 s 125% bonusom).

Problem je konkretne v tom, ze sa mi herna mapa v Opere nacita s mensim rozlisenim (vsetko je vacsie ale zobrazi sa mensi kus mapy - lod ako tur domaci, cargobox ako eurovka).

Nepomohla reinstalacia Opery (vratane Opery 29), FP, Javy, precistenie, restarty, reset nastaveni na hernej mape, kontrola konfiguracie FP, nastavenia v Opere apod. Na Chrome, Mozille, ci IE je to Ok, no Opera ma u mna absolutne najlepsie FPS (60 bezne) pri minimu RAMky (200-300MB). Pred napisanim som obsolvoval uz viac ako 4hod skusania a laborovania, no bez vysledku, jednoducho to co fungovalo zrazu nejde.

Ak niekto vie, napiste prosim svoj nazor na otazky:

1) Kedysi bolo mozne zadat v nastaveniach hernej mapy priamo rozlisenie 1600x900 apod. Teraz som to nenasiel. Je to niekde inde, alebo uz sa rozlisenie nastavuje celkom automaticky.

2) Medzi moznostami nastavenia klavesnice, su klavesy PLUS a MINUS pre priblizenie a vzdialenie. No u mna nebadat ziadny efekt. Na co tieto klavesy sluzia ?

3) Ako by sa dalo hernej mape DO nanutit ine rozlisenie, ako mi teraz dava ?

4) Moze to mat suvis s restartom cez vikend a verzii hernej mapy v9.0.2919 ?

Dakujem za radu.

2. Kubino

Kubino Guest

Pri tom všetkom mazaní si zmazal aj nastavenia pre daný server?

Btw. 1) už sa to nedá, 2) slúžia na to čo popisuješ, treba to len nastaviť na numerickú klávesnicu, 3) nastavením iného rozlíšenia v systéme resp. nastavenie zobrazovania v prehliadači ... 4) netuším.

Nechápem inak čo si chcel povedať s tým bonusom 125% pri rozlíšení.

3. Toto nepoznam, kde to prosim najdem ? A ma to zmysel, ak pod Chrome to ide ?

Na numerickej klavesnici (NumLock + a NumLock -) to nefunguje (nemeni velkost). Neviem ako to nastavit.

Nastavenie DPI je 125% (Nastavenie vlastnej velkosti textu - stredne)

4. Kubino

Kubino Guest

1) to zmažeš pri mazaní histórie prehliadača, stačí to len zaškrtnúť,

2) a naopak na znaky nad klávesami si to skúšal? Pre nastavenie kláves potrebuješ premium účet.

3) tak daj priblíženie na 100%, načo 125.

5. Dnes dali novu verziu mapy, uz to ide. Asi si to opravili ...

6. Kubino

Kubino Guest

Považujem teda za zodpovedané.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.