Rychlá lišta-nastavení

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem coolmen, 5/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. coolmen

coolmen User

Nazdar osoby.Zamkly jste tema podobne mému od jineho autora kde jsem se taky ptal.Musím zbytecne zalozit toto nové.Orome bo ja jak se jmenuje mi tam psal ale je mi to k nicemu.Takze jeste jednou teda,jak si nastavit strelbu na klavesnici?Nerozumim tomu nastavení.Nefunguje to nevim proc.Potrebuji pouze DVĚ VĚCI.Na číslo 4 bílou munici na číslo 6 rsb.V liste tu munici tak mam ale potom v tom nastavení to nejde.Kdyby neco tak:
    [​IMG] 40313409 CZ1

Naposledy upraveno: 5/3/16
  2. Korben

Korben User

Ako ti tam niečo mohlo fungovať, keď si tam nemal nič nastavené? Momentálne máš hlavnú lištu nastavenú na numerickú klávesnicu a premiovú lištu , na hornú numerickú klávesnicu. Samozrejme že si musíš vrchnú klavesnicu zapnúť tak aby ti písala čísla.

Ako si mohol doteraz hrať? Veď v hre nie si žiadny nováčik a lišta nieje novinka?

3. coolmen

coolmen User

Nerozumim co mam delat.zkratky normalne fungujou.Jo a dej mi pryc tu listu z tema raketama akorát překáží.Koukam ze mi asi nikdo neporadí sruzumitelne.čus.

Naposledy upraveno: 6/3/16
  4. Korben

Korben User

5. coolmen

coolmen User

Já tam nikde nevidim abych tu listu smazal.Me tam prekáží,ja jsem si ji tam nedal.Jinak odkaz jsem si precetl a porad tam nevidim co potrebuju.

6. Korben

Korben User

Koľko dní hráš túto hru? Čakám aj odpoveď.

TU si nič nenašiel ?

Otvor si nastavenia, klikni na okno rozhrania, zroluj dole a zruš si zobrazenie lišty. Veď sa s tým nastavením pohraj.

nastave.JPG

7. coolmen

coolmen User

10/09.Nevedel jsem ze musim mit vypnuty NumLock.Problem je vyřešený.Dekuji ti.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.