Rychlost spaceball míče

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *×BossMentos×*, 13/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, chci se zeptat jak se vypočítá rychlost míče?
    děkuji

2. Drift1

Drift1 User

Ahoj,rychlost míče momentálně není nikde uvedena.Co se ale týká tvého dotazu tak i když spaceball nehraji a jsem občas jako divák tak dle mého se jedná o tom jakou municí do něj střílíš a kolik hráču.Je to jen moje doměnka,lepší bude odpozorovaná odpověd aktivních učastníku.

Naposledy upraveno: 13/3/15
  3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Hlavní faktor bude hrát počet hráčů, a DMG kterou spolu způsobí.

4. |Oromë|

|Oromë| User

*×BossMentos×* Kolega ma pravdu, rychlost lopty urcuje hlavne DMG.

Su 3 stupne rychlosti lopty, okienko otvorene pri akcii v klientovy ukazuje aktualnu rychost lopty.

maxresdefault.jpg
    Tento obrazok zobrazuje rychlost na 1 stupni(biela sipka pri eic), na dosiahnutie 2 a 3 stupna treba viac hracov a vyssiu dmg.

Staci ti to ako odpoved?

5. tato odpověď není dostatečná jelikoř kamarád mi trvdí že když jednu střílelo odně lidí x4 tak měli 4 šipky je to možné ?

6. |Oromë|

|Oromë| User

*×BossMentos×* Uprimne neviem ci je aj 4 stupen rychlosti, nesledujem to podrobne, pri dalsom SB to mozte otestovat. ;)

7. Altlantis

Altlantis User

Osobně sem max viděl jen 3 stupně.. Zjednodušená odpověď je asi tá že čím víc hráčů,tím yšší dmg, rychlost míče i množství boxů :)

8. TRIXT

TRIXT User

Popravdě, též jsem rychlost 4 nikdy neviděl. Bylo by fajn vědět, zda je možná.

9. Kubino

Kubino Guest

Pre neaktuálnosť uzamykám.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.