samozničenie??

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem roxxa, 5/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. roxxa

roxxa User

ahojte,chcem sa len opýtať,ako môžem sama seba zostreliť?? nechápem dík za odpoveď a na PETnemám kamikadze
    05.12.2014 - 20:31[​IMG]Bol si zničený užívateľom roxxa (MMO).

2. Spartakus

Spartakus User

Zajímavé. :D Kamikadze vlastního Peta by ti neublížila. A kde loď vybuchla?

3. Co mina? To by nešlo?

4. Korben

Korben User

Tak to by som aj ja rád vedel. Čo robíš v hre keď nevieš čo sa okolo teba deje ?

5. Zafod

Zafod User

Šlo, ale pokud se nepletu, budeš mít záznam o tom že tě zničila mina.

Myslím, že nám zde roxxa poskytl velice málo informací. Mohl by upřesnit jak ke zničení došlo.

6. Spartakus

Spartakus User

Jedině, že by to byl někdo s téměř identickým nickem. Nic jiného ně nenapadá. :)

7. Kubino

Kubino Guest

Mňa by skôr zaujímalo v akej situácii si pukol, veď si musel vidieť či z niekym bojuješ alebo strieľaš NPC alebo niečo.

8. roxxa

roxxa User

bola som na mape 1-3 , PET bol pustený na obranu a strielala som NPC, bolo tam viac NPC a začal ma sundávať z inej firmy a práve to ma šoklo, že nebol hráč z MMO a ani ma nemohol sundať jednou ranou, jednoducho nemôže byť roxxa MMO ešte niekto iný, keď som roxxa já, to by ho jednoducho so stejným nickom nezaregistrovalo ,jednoducho-hľadela som na mapu ako puk a nechápala som, celkom hore je výsek z denníka lode
    -----------
    05.12.2014 - 20:31[​IMG]Odstrelil si vesmírneho pilota roxxa (MMO).
    tu mi to píše, že odstrelil si pilota roxxa a to som já, sama som sa odpicla??? fakt čudné, musela som sa opravovať, odrovnala som sa...:eek:

Naposledy upraveno moderátorem: 6/12/14
  9. =Marvin=

=Marvin= Guest

roxxa nepis vice prispevku pod sebe ale pouzivej tlacitko Upravit, pokud na tvuj predchozi prispevek jeste nikdo nereagoval.
    Precti si Jak správně přispívat na forum?

10. Spartakus

Spartakus User

roxxa Možná je to prostě jen zobrazovací chyba. Hrajeme on-line hru občas se dějí věci na které nikdo nezná odpověď.

11. -xghost-

-xghost- User

A nemůže tam ten, co tě sestřelil mít prostě nějakou mezeru na konci, nebo nějaký znak, co se ti nezobrazí?

12. Kubino

Kubino Guest

-xghost- kedže sú súčasne záznam "odstrelil si pilota roxxa" a "bol si zničený pilotom roxxa" je dosť nepravdepodobné, že by šlo o druhého hráča, skôr zobrazovacia chyba.

roxxa asi si nabehla na mínu, pukla v riadiačke prípadne si si naklikla PETa a zároveň pukla a kedže hráme online hru stala sa anomália a zapísalo to ako zapísalo. Je to však len zobrazovacia chyba, v realite samu seba zostreliť nemôžeš, t.j. nepočíta sa ti to do RB ani nikde.

13. Keby ťa zabila mína tak ti to vypíše toto teraz som si to skúsil:

08.12.2014 - 08:30[​IMG]You were destroyed by a mine.

14. Kubino

Kubino Guest

Pᗣᗧ•••Nαrcis••

ale ty nechápeš, že keď vznikne anomália v systéme sa stane chyba a môže tam napísať hocičo? Ja viem, čo štandardne píše pri zničení mínou, nemusíš ma poučovať v banalitách.

15. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.