Sběr Boxíků a koupě věcí za uri.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ◄▓AnhilatoR▓►, 21/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Nazdar, zbírám boxíky na pvp a vydělávám uri.
    Mám vegu, full elitni pohony a 2x b02 a kreditove stity na full.
    Až budu mít dostatek uri. tak si mám co koupit? (elitni stity?, lasery, SB, irisy)
    Chci byt hrac zamereni na lov a figty a ne boxikouvani tak co by jste doporucili?
    Nejsem zas takovy beginner, spis uz pokrocilejsi.
    Cim bych mel zacit a kudy se propracovavat?

2. assaskocze

assaskocze User

No já bych na tvém místě ty elitní štíty, lasery a irisy vydražil.. A kolik máš momentálně SB ?

3. Mám 2 SB a 25 logdisků

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

◄▓AnhilatoR▓► k lovu a boji s hraci se nakonec dostane kazdy, ale je potreba se k tomu nejprve probojovat dlouhymi hodinami vydelavani, tj. boxikovanim, plnenim ukolu, strilenim vetrelcu, delanim bran..
    Nejdulezitejsi pro boj je vybava, tj. do zacatku poridit full lf3 lasery a nejlepsi stity (B02). Pote letouny Flax postupne nahrazovat Iris a do nich porizovat opet vybavu.
    V profilu doporucuji udelat v hornim modrem radku vyzkumy na zvyseni zivotu a stitu, dost ti to ulehci hru.
    To je asi tak na zacatek. :) Pote prijdou veci jako PET, dalsi body do profilu pilota, lasery lf4, dodatecne letouny Apis a Zeus, upgrady vybaveni...
    Je to pomerne dlouha cesta, nez budes schopny rovnocenne konkurovat vetsine hracum, ale da se zvladnout kdyz budes aktivne hrat a bude te postupne zlepsovani se bavit. ;)
    Btw. rozhodne doporucuji najit si dobry klan, ktery ti muze pomoci s vydelavanim a ukoly, je to snazsi nez kdyz letas samotny.
    Nakonec pridam jeste odkaz na sekci Popisy/glosář tu na foru, kde najdes temata se spoustou uzitecnych informaci o hre.

5. Dík já mám dobrý klan jen jsem chtěl vědět cestu kudy se mám probojovávat a dík asi už viem. :D

6. |Oromë|

|Oromë| User

◄▓AnhilatoR▓► Tak ono v hre je toho strasne vela a cestu si musis zvolit sam, my ti mozeme maximalne poradit na zaciatok.

Najprv treba ziskat zakladnu vybavu cize full LF3,BO2 a iris + aspon tych 12 bodov vyskumu(bublina, HP, dmg na hracov).

Boxiky su dobra cesta na zarabanie U, po zakaldnej vybave by si mal zacat mysliet na LF4, havocy a na 24 bodov vyskumu na hrube. Do upgradov by si sa este moc nemal pustat, maximalne vylepsuj irisky. Rob zety a kluce setri na zeus a apis akcie.

Staci pohladat aj trochu po fore, je tu milion podobnych tem kde mas kopec odpovedi.

Mas este otazky?

7. Eda-)

Eda-) User

◄▓AnhilatoR▓► ahoj pokud boxíkuješ tak si LF-3 a štíty vůbec nekupuj je to zbytečnost na boxíky to nepotřebuješ a nakonec to stejně všechno dostaneš z bedýnek čiže si radši kupuj studijní body a bedny kupovaní LF-3 které stejně jednou přebiješ LF-4kama je zbytečnost

8. |Oromë|

|Oromë| User

Eda-) Tak samozrejme kupovat 30 LF3 za U je hlupost, no aspon mensi zaklad by hrac mal mat. Predsa len na boxoch sa neda vydrzat nonstop a ak bude chciet robit napr. ulohy, tak aspon dake LF3 by mal mat.

Najlepsie je zakladnu vybavu drazit, v tom moze dost pomoct aj klan.

9. Eda-)

Eda-) User

|Oromë| nevím no je to asi věc názoru já sem nekoupil ani jedinou LF-3,štít a vydražil sem od každého možná tak 3 kousky a i to mě teď mrzí jelikož to byla škoda kreditů vše člověk dostane z bedýnek které stejně bude muset sbírat pokud chce být elita tak proč za to zbytečně utrácet...

10. *Firefox1*

*Firefox1* User

Eda-) |Oromë| má pravdu - no aspon mensi zaklad by hrac mal mat - když máš v lodi prt tak toho moc nenaděláš o_O

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

Eda-) kredity stejně ve hře využiješ hlavně na dražbu, a nemyslím si že použít je na získání základní výbavy jako lf3 a štítů, je škoda, i když samozřejmě z beden jich postupně dostaneš také víc než dost.
    Kredity se lehko vydělávají pomocí Skylabu, navíc k tomu může případně přispět i klan, tak nevidím důvod je zbytečně hromadit. ;)

Btw. stačily tedy autorovi odpovědi, nebo má ještě nějaké otázky k tématu?

12. jo jo díky za vše můžete dát LOCK

13. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovězeno a uzavřeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.