sběr boxů na pvp? chyba?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ZOHAN, 17/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ZOHAN

ZOHAN User

Zdravím a pozdravuji. Dnes jsem sbíral boxíky na pvp mapě 4-1 a několikrát jsem sebral toto?
    17.06. 12:41Sebral jsi bonusový box.+ 40 U.
    sice momentálně nemám bonusový balíček zdvojnásobovač na boxíky,ale mám v profilu pilota hvězdnou ekonomii I. a II. a vlečný paprsek II. naplno?
    Tak nechápu,co mi nefunguje?
    server cz1
    id 62978493
    nick ve hře ZOHAN

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

20*1,5*1,2*1,12=40,32.
    Pokud jsi box sebral lodi, ci pet nemel protokoly na sber, hodnota sedi.

3. ZOHAN

ZOHAN User

sbíral jsem na pvp mapě,tam snad nebývají boxíky s hodnotou 20u. ? ano a sbíral jsem lodí, hodnoty uridia sebrané petem s protokoly neřeším zatím. nejedná se o 1 boxík, ale bylo jich víc.

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

ZOHAN na pvp mape jsou boxiky stejne jako na normalnich mapach, jen je v nich o polovinu vetsi odmena. I to je zahrnuto ve vypoctu ktery jsem vlozil vyse.
    Minimalni zisk U z bonusoveho boxu je 20.

5. ZOHAN

ZOHAN User

ok díky za vysvětlení,je mi to už jasné

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Neni zac. Momentalne kdyz na prvni misto vypoctu dosadis zakladni hodnotu Uridia na normalnich mapach, vyjde ti kolik seberes lodi na PvP. Pro pet vynasobis vysledek jeste hodnotou o kterou zvysuji zisk protokoly. Hodnoty by mely odpovidat tomu co seberes na mape.
    Povazuji tema za zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.