Sbírání extra energie

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ►ρяοvοкατεця◄†vяц†, 5/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Můj dotaz zní, zda je rychlejší sbírat EE na pld nebo boxíkovat na Pvp?
    Já postavím Zetu (o ty mi v současnosti jde) na PLD za nějakých 4-5 dní, pokud naberu jeden sklad na Aegisce denně. Teď mám za sebou 3 Zety a uvažuju, že bych pořídil zdvojnásobovač na boxy (nemám PP na sbírání, tzn. bral bych 4 EE) a zkusil to tam - mimo EE bych si totiž nasbíral i nějakou tu munku a U. PETa samozřejmě mám se sběračem na 3. lvl a jedním radarem taky na 3.

2. 123812

123812 User

Eh, dostával bys 3ee ne ? .. No já sbírám radši trochu paladka každý den .. boxíky mě vůbec nebaví a jde to tam pomaleji :D A munku budeš mít i na paladku z EE.

3. Na PvP máš z jednoho boxíku 2EE - s doublerem 4, ne?
    A s tou municí - na pld jsem právě dal za necelý 2 týdny kolem 300k x2, 100k x3 a přes 60k SAB. Právě proto se ptám, jestli ta ee na boxech padá stejně...

4. 123812

123812 User

Nevím jak to přesně je, ale ty 2ee jsou zaokrouhlené ... já radši paladko .. s dablama budeš brát 3ee

5. Kristo

Kristo User

Aby jsi dostával 4xEE budeš si muset pořídit :
    Bonusový balíček "Zdvojnásobovač"

[​IMG]S tímto balíčkem si na Orbitě užiješ dvakrát více zábavy! Zdvojnásob obsah bonusových boxů na celý x týden! Začni s hromaděním pokladů ještě dnes: jen xx € / xx CZK na x týden!

---------------------------------------------------------------------------------

AI-S1

Skladový protokol (tzv. záchrany) (Level: 1/2/3)
    Efekt: zvýší odměny z boxů o 1%/2%/3%
    Životnost: neomezeno

Těch budeš potřebovat myslím 7 nebo 8 trojkové

------------------------------------------------------------------

Nevím jak je to s PP ...

A k tématu, ono je to tak na stejno, ono se to sbírání EE na PvP dorovná U

Naposledy upraveno: 5/5/15
  6. golimen

golimen User

když nemáš PP a budeš mít 2x boxíky tak budeš sbírat 3 ee. Myslím že až budeš mít vlečný paprsek lvl 2 na max tak budeš sbírat 4 ee
    a pokud budes mít i v petovi 8 nebo 9 protokolů záchrany lvl 3 tak ti pet bude sbírat 5 ee a ty z lodí 4 ee

7. Kristo

Kristo User

golimen No nevím ale já jich mám v Petovi 9 a sbírám 4xEE
    A pokud se nepletu tak PP na Peta nemá vliv

8. golimen

golimen User

Tak já mám vlečný paprsek lvl 2 a 10 protokolů záchrany lvl 3 a pet mi sbírá toto: Obdržel jsi extra-energii pro galaktické brány (5)

Kristo tohle ocenil(a).
  9. Kubino

Kubino Guest

Kristo čo sa týka zberu tak má.

Na zber 5 EE na PVP mape s PET-om stačí => dvojnásobok, PP na maximum (t.j. 20% + korisť z boxov) a 9 troj-lvlových protokolov. Výpočet 1,5 EE * 2 * 1,2 * 1,27 = 4,57 ... 5 EE. Hráč zbiera 1,5 * 2 * 1,2 = 3,6 ... 4EE. Ak nezbiera, treba doplniť protokol ale malo by to vychádzať už pri deviatich.

10. Kristo

Kristo User

To sem netušil Kubino že PP platí i na PETa

Klid a mír v duši

11. Ale aby se posbíraná ee vyrovnala musel bych vyboxíkované urko házet taky do gg, že?
    Každopádně je sbírání na pld o dost levnější záležitost jak tak koukám, protože 9 protokolů na 3. lvl stojí s premkem a slevákem 283.500 U. a PP na sbírání kvůli sepráku namám moc chuť přenastavovat...

12. 123812

123812 User

Nojo :) já tě ze hry znám, máš dobrou firmu, na paladku bys moc velký problém se střílením mít neměl :)

13. 123812 jo, firmu mám na PLD dobrou;)

Btw. teď jsem trochu zvědavej, ty znáš mě, ale já tě podle jména na fóru neznám, kdo jsi?:)

14. RobPol

RobPol User

sbírej boxy hlavně i na spaceballu a máš klid, z jednoho boxu (1x spaceball cca za 2-3 min) 10.ee
    Firma na paladku roli nehraje, roli hraje klan se spojky a PoNky, popřípadě ,,kamarádi´´ :D

15. RobPol na SB jsem trochu zanevřel. Mám momentálně moc slabý počítač, takže většinou neseberu ani ťuk...

16. TRIXT

TRIXT User

►ρяοvοкατεця◄†vяц†: Osobně mám zkušenost, že sbírání boxíků s 2x vychází výhodněji než sbírání paládia. Samozřejmě, předpokladem je, že i uridium dáváš do bran. Munice a kredity jsou malý bonus. Navíc na PVP mapě dané firmy je menší pravděpodobnost, že tě někdo sestřelí. Dále tam máš často spřátelenou stanici, která tě může zachránit. ;-)

17. 123812

123812 User

18. RobPol

RobPol User

TRIXI o to střílení na PVP mapách by se dalo polemizovat :D
    PVP mapy jsou vetšinou první možností kam si jdou hráči udělat úkoly :D
    Ale ano Boxy na PVP s x2 a jde to jako po másle, když tedy nemůžeš na SB tak sbírej na PVP mapě, palladko je zbytečný.
    (Můj názor)

19. Takže boxíky jsou rychlejší, ale jen pokud dávám i veškeré uridium do gg. Asi to na týden zkusím a uvidím, co mi bude víc vyhovovat.

Každopádně díky všem za rady.

123812 jo, tak to už vím

20. Filthy16

Filthy16 User

Přesně tak , x2 + slevák a klikáš ty zety jak drak :) Já už 5 dnů držel denně 1 zetu , ale dnes už jsem selhal :-D Ale myslím že je to lepší , co si pamatuju když jsem paládkoval byl jsem sedřenej jak čert a teď v klidečku :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.