Sčítanie boostrov cti

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -Lord-JOHNNY-, 21/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý deň.

Rád by som vedel ako sa sčítavajú boostre, konkrétne česť. Prípadne ak by mi to vedel niekto vysvetliť.

Pr.

Moje boost:
    8% BV
    12% BV
    50% buster (24H)
    10% buster (hon-b01)
    10% dizajn (exalted)
    5% Formácia (nožnicová formácia)

Spolu je to 95%
    Za bránu alfu dostanem 100 000 cti ( bez boostrov )

Ja som dostal 206 080.
    Ako sa dopracujem k takémuto číslu, prípadne ak som na niečo zabudol? (hon-b02, základňu som nemal). Postačí aj nejaký vzorec ako sa to počíta.

Ďakujem

2. |Oromë|

|Oromë| User

-Lord-JOHNNY- Mohol si zabudnut napr. na kolektivny 5% booster cti pre firmu za vitazstvo v SB,Bojach,SC,TDM atd...

8% a 12% je co? body vyskumu? tam sa ti rata iba aktualna hodnota, nemozes zratat 8% vyskum a 12% vyskum na cest, rata sa ti len ten 12%, teda ak som ta spravne pochopil.
    To mas to iste ako pri hrubych laseroch, nerata sa ti 6% vyskum a zaroven aj 12% vyskum, rata sa len 12%+ dmg.

U teba je to takto:
    100000+12% bod vyskumu= 112000
    112000+10% dizajn= 123200
    123200+5% formacia= 129360
    129360+60% boostre= 206976

-Lord-JOHNNY- tohle ocenil(a).
  3. Ďakujem, takéto vysvetlenie my stačí. ;)

4. |Oromë|

|Oromë| User

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Co radeji misto psani 'je tu moderator?' rovnou polozit otazku, na kterou se ti pak moderatori nebo spoluhraci mohou pokusit odpovedet? Doporucuji si jeste predtim precist Jak správně přispívat na forum
    OT smazane.

6. Už nemám otázky, čo som potreboval som sa dozvedel .

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovězeno a uzavřeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.