Oznámení seka se mi hra

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by prdlon, May 8, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. prdlon

prdlon User

mam jeden problem seka se mi hra každych 4 sekundy po sobe vždy se mi to jen sekne a v pohode hraji dale ale každych 4 sekundy po sobe sekne to omrzí a ješte jedna vec na profilu hry jak je top piloti top klany nemam nikoho jen sebe žadny hrače co jsou od 1 místa po 10 nemam a ani nezjistím kolik je ve firmě hraču bneukaže mi to ani obrazek firmy ani kolik je v každe hraču

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

prdlon příčin může být více, ale protože jsi jediný kdo píše o problému píše, pravděpodobně bude příčina buď někde u tebe nebo v internetové síti. Lagy způsobuje buď slabý výkon PC, příliš vytížená RAM nebo CPU. Může to být i zastaralou verzí prohlížeče, přímo prohlížečem, neaktualizovanou verzí Flashplayeru.. Nebo máš příliš pomalý internet, nebo vysokou odezvu.

No tu na fóru nepřijdeme ani z daleka na přesnou příčinu, pokud nedodáš bližší podrobnosti. Např. vyplněné hlášení podle návodu v tomto tématu: Ohlašování technických problémů ve hře. A doporučuji přečíst si i Co dělat když mi nejde hra?

Łïmïtlεşş likes this.
  3. Jessie

Jessie User

Hráč viac neodpovedal.

Považujem za vyriešené
    LOCK

Thread Status:
Not open for further replies.