Sekaní hry + další otázky

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem schieri, 18/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. schieri

schieri User

Hezký večer přeji jelikož mam víc otázek a nechci tu zakládat víc vláken tak to napíšu do 1 :)

začíná se mi sekat DarkOrbit a ikdyž mam tu nejslabší kvalitu , Notebook mam nový a hraji na googlu chrome , kamarád mi poradil overwolf ale nevím zda-li tu má někdo stím zkušenost

2. Je možné že nepřítel z jiné firmy mě naklikne když je pul mapy daleko ?

3.kde nejlepe vylepším letounky na lvl 6 ( + pet )

4. hraji delší dobu ale titulu mám jenom pár např. kreditilionář , kde jich vemu víc ?

Děkuji za odpovědi ,s pozdravem schieri.

2. Wraith[CZ]

Wraith[CZ] User

Nehraj na Chromu... on má v sobě Flash Player vestavěný...no a ten vestavěný ma slabší výkon...

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

4. schieri

schieri User

Dobře ,děkuji za rady a během noci budu číst :) ještě bych se rád zeptal hračů a moderatorů jaký prohlížeč používají na hraní DO

5. Jak píše =Marvin= , možné to není. Píšeš, že se ti hra seká. To znamená, že máš LAGy. V takových případech se stává, že ty svou loď vidíš na jiném místě, než je ve skutečnosti. Takže tě nepřítel nestřílí přes půl mapy, ale ve skutečnosti letí kousek od tebe. Většinou to je způsobeno chvilkovými výpadky spojení. Ty mohou vznikat ve tvém PC, routeru, na trase, někdy i u BP. Mimochodem, hraješ přes kabel, nebo Wi-Fi? Ta je taky náchylnější na ztrátu paketů.

6. Korben

Korben User

Je to možné. Najviac sa to stáva pri slabom pripojení. Si úplne niekde inde , ako to vidíš na monitore.

7. schieri

schieri User

mam to přes kabel

8. |Oromë|

|Oromë| User

To, ze ty vidis lasery a nepriatela na minimape daleko od tebe ja uplne bezny lag hry, stalo sa to uz kazdemu. Ty vidis na monitore nieco, no v skutocnosti lode su na serveri na uplne inom mieste. Mozes ist cez kabel ale to nezarucuje hladkost hry. + mozes skusit aj testy pripojenia- Jak si ověřit kvalitu připojení

prehliadac odporucam operu alebo maxhton, ale je to individualne, takze si treba odskusat co ti pojde najlepsie.

9. Okounek.M

Okounek.M User

schieri:
    1: místo googlu chrome zkus hrát na Mozilla Firefox já na ní hraji bez problému.

*Łαđy♥Кucį* tohle ocenil(a).
  10. TRIXT

TRIXT User

Pokud máš prémko a kamikadzi, pak podle mě, nejrychleji vyexpíš letouny tak, že jdeš s jiným hráčem na Deadly Battleray a střílíte do něj oba dva a oba dáváte kamikadzi. Vyexpit letouny se dá během jednoho objevení Deadly Battleray.

Pokud prémko nemáš, pak to jde nejrychleji buď na pirátech nebo střílením menších uber NPC.

11. Kristo

Kristo User

Já osobně hraji na Google Chromu a jsem s ním spokojený. Nemám žádný lagy a to mám vše na full, krom pozadí to mám na střední to jen kvůli tomu že na max pozadí se mi zdá moc přeplácaný. Ale k tématu, Chrome mně osobně jede úplně skvěle i když všichni ostatní na něj nadávají

Možná to taky záleží na jak silném stroji hraješ

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.