sekání hry

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »»ToMካ«_18l-v-l, 1/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den už asi týden se mi darkorbit sekne na minutu pak to zas jedea pak se to zas sekne zkoušel jsem vše promazat vyčistit ale furt tak kde je chyba prosím ?

2. Máš něco starýho v počítači či notebooku kdybys měl nový tak by ti to nemohlo sekat občas se to seká když proletíš kde je hodně potvor či hráču to se mi občas sekne.;););)

3. Máš aktuálne verzie FP FP test a Javy? Java test ? poprípade dáke ovládače v PC alebo môže byť chyba aj v prehliadači daktoré žaťažujú RAM neskutočne skús aj iný prehliadač

Mαssαкα[•36•] tohle ocenil(a).
  4. Λрø_ıѕ_Psycђø tohle ocenil(a).
  5. »»ToMካ«_18l-v-l, ono nemusíš mít ani chybu ve svém počítači. Ty trpaslíci s batohy plných dat běhají kabely, nebo i skleněnými vlákny. A to pěkných pár kilometrů. Občas z baťůžku něco upadne, někdy po dešti jde kabel pod vodou. Pak můžeš mít herní dělo, server BP běží jak má, ale stejně máš lagy.

6. PaiMei

PaiMei User

Taky se mě to stává. Ve většině případů je to proto, že:
    1. jsem na špatném připojení
    2. mám otevřené tabulky v excelu, dokumenty ve wordu, outlook, firemní CRM
    3. mám otevřené další karty v prohlížeči
    4. CC Cleaner jsem použil naposledy před týdnem

Pokud si sednu do jiné kavárny nebo už jsem doma, pokud zavřu všechny ostatní záležitosti a pročistím počítač, v 99% případů se hra zrychlí a lagy skončí.

7. vše jsem zkusil ale hra se mi seká pořád

8. Korben

Korben User

Bez toho aby si sem vložil výsledky svojho pripojenia, popis a parametre svojho PC, ti nikto len tak neporadí.

jirkorbiťák tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.