Sekanie v hre

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »Σηεrgγ•Fιghτεr«, 14/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím,mám taký problém že včera po reštarte ked som prišiel do hry tak mi to začalo strašne sekať dokonca ked som nahraval herné okno tak až trhať prečistil som PC aktualizoval flash a stále to robí ..skúšal som aj iné online hry a tie išli v pohode.Nemá tu niekto podobný problém alebo nevedel by mi niekto poradiť?

2. PaiMei

PaiMei User

Ještě zkus změnit prohlížeč.
    Jinak mě to včera taky trochu lagovalo, no pomohl relog.

3. TRIXT

TRIXT User

4. Mne nedávno vybehla aktualizácia antivíráku skús toto mne to tiež dosť lagovalo a teraz to šliape :)

5. No
    Mozilla firefox,skúšal som už aj chrome a operu a tam to robí to isté len to netrhá ale preblikáva ,keď zapnem herné okno

Premýšlam že asi preinštalujem windows

Naposledy upraveno moderátorem: 15/1/16
  6. Daj si chromium prohlížeč

7. TRIXT

TRIXT User

»Σηεrgγ•Fιghτεr«: To nebude prohlížečem jako takovým, spíše bych to tipl na nějaký doplněk v prohlížeči. Zkusil jsi Firefox odinstalizovat a nainstalovat znovu, aby jsi se zbavil všech nežádoucích doplňků? Totéž bych udělal s flash playerem. Neběží ti na PC nějaké blokování reklam či něco podobného?

P.S.: Nepiš více příspěvků pod sebe. Pokud je tvůj příspěvek poslední, použij odkaz "Upravit" pod tímto příspěvkem.

8. Skúšal som preinštalovat firefox,flash a stále to robí a na blokovanie reklám mám len addblock.

9. |Oromë|

|Oromë| User

10. |Oromë|

|Oromë| User

»Σηεrgγ•Fιghτεr« Pripojenie mas solidne, parametre pc mam podobne a hra mi ide hladko. A aktualne nevidim v hre ziadne sekanie co popisujes.

Nezmeralo ti to packety... Skontroluj si javu, jej aktualizacie a ci je povolena v pc. Dalej s antivirakom si nemanipuloval? Mne uz dokazal eset zablokovat dokonca cely net a jedine co pomohlo bola jeho reinstalacia.

Kukni si vykon pc a procesy, ci tam nebude nieco podozrive co ti zahlcuje procesor a pamet.

Maxhton prehliadac si skusil?

11. javu som aktualizoval 2x s antivirákom som nerobil nič (ale asi ho preinštalujem).....ale všimol som si že mi strašne žerie mozila ram mal som tam až 1,5 gb .. ked mi išiel dark vpohode tak tam bolo tak max 500mb

12. tenhle problem mel i draha polovicka, silene padly fps vyresil cistou instalaci FF, bohuzel nenazranost co se tyce ram se vyresit neporadilo a dela to asi vsem, co znam .. leda zmena prohlizece, nebo se jednou za cas proportovat/relognout.

13. Korben

Korben User

Maš nastavené úložisko flash playeru na neobmedzené? Hráš 2D alebo 3D? Seká to v oboch možnostiach hry?

14. to úložisko FP si kontrolujem vždy keď zapínam hru a robí mi to aj v 2D a aj v 3D

15. Korben

Korben User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.