seknutí v portě

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by †The*Phantom*Menace†, Sep 21, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zdravím, portoval jsem se z 2-8 na 2-7 a loď se mi zasekla v portě,už to zkouším 15 minut a nelze se nalogovat,vyzkoušel sem i jiný lodě a furt nic,co s tím mám udělat aby to šlo ? děkuji za odpovědi. server cz2

-baghira2- and •ŞĦΘCK▪ like this.
  2. mě to samé, děkuji moc. Dobrý hra.

V úterý se před spojením je to ok, ted lagy seklé porty..

To mám co za vtip zas BP neumí zajistit stabilitu hry ... no tak to jsem nezažil nikde..

i pexeso u windows je plynulejší, nemluvím o hrách se strarých let..

Zavřete to a je klid od hry.. o nervy hra..

Kolotoče apod těm to lítá i přes lagy, a nám přes prohlížeče se to laguje ... už si připadám jak kdyby jsme hráli vykopávku..

ještě dávám tomu nějaký čas ale říkám ještě měsíc toto a končím .. nezlobte se.

i videohra z roku 1995 je stabilnější..

3. Arya

Arya User

†The*Phantom*Menace†, vyzkoušej tento postup seknutí v r-zone a dej pak prosím vědět, jestli to zabralo.

•ŞĦΘCK▪, netřeba v každém tématu naříkat a neustále vypisovat to samé. S problémy ve hře se potýkají všichni hráči, nejen ty. Zde na foru hru neopravíme, jediné co můžeme, je posunout chyby dále a čekat než si s tím v BP poradí.

-baghira2- likes this.
  4. Dobré ráno,dnes jsem se už v pohodě nalogoval,problém vyřešen,škoda toho včerejška,chtěl sem se účastnit spacebalu.

5. Arya

Arya User

†The*Phantom*Menace†, jsem ráda, že je to v pořádku. :) Zřejmě ranní restart problém vyřešil. Je mi líto, že ti to ve hře zkřížilo
    plány. :( Snad tě tato nepříjemnost už nepotká.:) Pokud by ses s tímto setkal znovu, vyzkoušej postup v odkazu výše.

Téma tedy uzamykám a přeji hodně štěstí ve hře.

-baghira2- and Bambino like this.
Thread Status:
Not open for further replies.