Sekundární lišta

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Ct_3oJIomKA, 20/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Čaute, mám tu takovou otázečku. Dnes byla do hry prej přidána nová lišta a to sekundární. Vyskočila mi tabulka jak ji zapnout a jak zapnout předměty v ní, ale jak zmáčknu SHIFT pro její otevření tak se nic neděje. Takže pokud o tom někdo něco ví, tak ať mi poradí.
    Předem děkuji.

2. Sentiero

Sentiero User

Tato lišta je jen po hráče, kteří mají premium. Pokud premium máš a lišta se ti nezobrazuje tak se podívej do nastavení -> rozhraní-> zobrazit sekundární lištu. Pak ještě můžeš zkontrolovat jestli máš k této liště přiřazenou klávesu: nastavení-> klávesnice-> na konci stránky zobrazit/skrýt sekundární lištu a zvol klávesu.

Třeba ti pomůže i tohle
    FAQ- pro akční lišta

3. RobPol

RobPol User

Mě by jen zajímalo co do té lišty mám dát :D Mám 2 rychlé lišty a to mi stačí, bo mám prémium, takže 20 předmětů ve 2.lištách a v nějakých lodích už nevím co do toho mám dát + ještě ted ta nová :D

4. Tak o čem to pak je. Já premium nemám a nehodlám vražet kvůli toho prachy do hry, ale toho je už moc. BP chce akurat těžce vydělat prachy tak přidá lištu zas jen do premia, ne aby to dal třeba všem hráčům. No nic.

Admine můžeš to locknout.

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

O cem to je, o tom ze kazda firma musi vydelavat penize, pokud chce fungovat, a ani BP neni charita.
    A holt za nektere vyhody si musis priplatit, a to plati nejen ve hre.
    Jinak odpoved jsi dostal, tema uzaviram.
    LOCK!

6. Korben

Korben User

Ct_3oJIomKA, Otvor si firmu, zamestnaj ľudí a rozdávaj svoj produkt zadarmo. :rolleyes:

Little_Tali tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.