sekundarni lišta

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem «°”˜¨AiR¨˜”°»[LuaFe], 21/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj ;-) dnes se přihlasim koukam WOW sekundarni lišta novinka, přesně to co hrač potřebuje.
    ale objevil se problem nevim či jsem takova paštika, nebo ta sekundarni lišta je jen pro premium hrače?

2. Timanris

Timanris User

Pokud vím a nic se nezměnilo, tak jen pro premium.

3. Sentiero

Sentiero User

Ano, je jen pro hráče, kteří mají premium.

4. ~JΛcK~

~JΛcK~ User

Aby nedoslo k omylu, myslim ze mal na mysli novu Pro akčni lištu (Pro Action Bar) ktora nabehla len včera a nie sekundarnu lištu ktora to je uz pekne dlho a je len pre premium . Ja mam tiez premko, a teraz zam mam dokopy 3 lišty, tak tiez by ma zaujimalo, ze ked mi skonči premium či mi zostane Pro Action bar ?

5. Sentiero

Sentiero User

~JΛcK~ ne nezůstane.

Hráči, kteří mají premium mají od včerejška k dispozici celkem 3 lišty- normální, pro action bar a prémiovou lištu. (Když ještě nebyla pro akční lišta ve hře, tak měli premium hráči k dispozici 2 lišty).
    Hráč ,který nemá premium má k dispozici pouze jednu lištu- normální.

-1ookeR- tohle ocenil(a).
  6. ~JΛcK~

~JΛcK~ User

Diky za odpoved :)

7. K-A-R-E-L

K-A-R-E-L User

Ahoj a dá se ta 3 lišta nějak zafixovat, vždy když na ní kliknu tak se mi zmenší a musím ji opět rozklikávat, díky.

Už jsem na to přišel.

Naposledy upraveno: 10/9/15
  8. Kristo

Kristo User

To je sice pěkné že si na to přišel, ale taky si se mohl podělit s ostatníma kteří nevědí jak na to ...-)

9. Nastavení - Rozhraní - Automaticky skrýt sekundární lištu akcí.

10. ahoj kdy mi naskoci do hry BEACON

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

Precti si Jak správně přispívat na forum, co ma tvuj dotaz spolecneho se sekundarni listou? Pokud mas nejakou otazku, najdi si bud tema kde se stejna vec resi, nebo zaloz nove.
    Jinak toto tema je neaktualni, odpovedi tu zaznely.
    Uzavreno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.