Seprom

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ησσв, 24/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ησσв

ησσв User

Zdravím, už sa mi pár krát stalo, že sa mi pripočítal seprom len tak... Aby som to vysvetlil. Poslal som si seprom a vylepšil lasery. Bol som v bráne a keď som z nej vychádzal mal som už iba 500 striel z cca 39 950. Portol som sa na 4-4 a všimol som si, že mám zase 39 950. Prv ma napadlo, že to len zlé ukazuje ale potom som dal pár rán a odčítavalo sa mi to od 39 950.... Už asi včera alebo predvčerom sa mi to stalo ale napadlo mi, že je to len nejaká chyba alebo čo. Neviem, či to len nejaká extra chyba alebo sa to stalo už aj niekomu.... Preto som radšej napísal.

2. |Oromë|

|Oromë| User

ησσв Ano, zazil som to aj ja, no stalo sa mi to len 2x v priebehu niekolkych mesiacov. Je to daka ojedinela chybka, no moc sa to zneuzit neda, stava sa to len zriedkavo a neviem o ziadnom sposobe ako to navodit umyselne.

3. ησσв

ησσв User

Aha, tak mne sa to stalo za 2 dni tak som sa spýtal... No nič uvidím, ako to bude ďalej

4. |Oromë|

|Oromë| User

ησσв Ono to asi suvisi s relogom, po nom sa ako keby obnovi upgrade, lenze sa to stane velmi vzacne. Raz za x dni/tyzdnov a potom ked to skusam testovat a umyslene navodit, tak ani na 10x sa nic nedeje.

5. ησσв

ησσв User

Dobre, tak keby niečo tak píšem :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.