Chyby seprom

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ►Σ•Λ•$•¥◄°°»»ΛLØИΣ™, 25/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. poslal jsem seprom(4000) hodil do střel a dalo mi to 4000střel misto 40000 to samo se štítem dal jsem 50sepromu a dalo 50minut
    nevim jestly to není update ale jestly ano je to na nic a zkazili jste tím hru

2. Stačí refresh stránky, pokud nevyjde tak vypni prohlížeč, promaž cache Ccleanerem a poté napiš co to udělalo.

3. Prechádzajúce príspevky sa necitujú.
    asi jsi nepochopil, nemyslím to že mi to ten seprom vůbec nedá... dalo mi to stejný počet střel jako sepromu co sme tam hodil

4. limitless zaujimave ze sa to stalo vsetkym na servri cz1 takze myslim ze toto v tomto pripade nepomoze
    rovnaky problem.
    CZ1
    [​IMG] 77462645

5. Korben

Korben User

Bububu bebeb bababa. :rolleyes: Nedokážeš sa jednoducho v príspevku normálne opýtať či tam je , alebo nieje chyba ? To hneď " Pokazili ste hru" a podobne. :rolleyes:

Jednoducho to chybne počíta. Vedia o tom a pracujú na odstránení.

6. Prechádzajúce príspevky sa necitujú.

nenapsal jsem že jste zkazili hru,napsal jsem že jestly je to update tak jste tím zkazili hru

7. Korben

Korben User

Načo to píšeš ? Jednoducho sa stačí opýtať bez zbytočných rečí.

8. CaesaR_16

CaesaR_16 User

Na global 5 mi najskôr po vloženi neukaže nič ako keby som tam nedal nič a po chvili mi ukazuje že som vylepšil lasery a rakety ale nič mi neubera v podobe cca 5 minut to je bug či čo?

9. |Oromë|

|Oromë| User

10. orome. vcčera to bola anomalia ktoru zaznamenal minimálne server cz1 ale už je to opravene a tým pádom téma stratila význam

11. Korben

Korben User

Viac tu nieje čo riešiť.

Uzavreté, LOCK.

12. |Oromë|

|Oromë| User

*-=Tʀʊɱpξяλtøя=-*G* Keby si poriadne cital, tak by si videl, ze reagujem na post od CaesaR_16 a ten nepopisuje rovnaky problem ako na cz1, mal len typicky problem pri upgrade a tam staci relog.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.