Server

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »_•JøħŋÇøŋŋøŗ•_«KOS™, 14/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdar, mal by som otázku ohľadom serverov. Neviete niekto poradiť ktorý server je najnovší, resp. na ktorom sa oplatí začať hrať. Nech nie je až tak moc rozbehnutý, že sa ani z miesta nepohnem :D Predom ďakujem za odpoveď ;)

2. granko

granko User

Najnovšie serveri sú tie, ktoré majú najvyššie číslo ;) . Ale ono ťa to potom prestane baviť keď sú mapy vyľudnené..

3. No to je mi celkom jasné že s najvyšším číslom, ale teraz nejako nebudem pozerať všetky serveri s najvyšším číslom aby som zistil ktorí z nich je najnovší :D ... Chcem začať úplne od začiatku, takže možno neprestane :)

4. granko

granko User

Tak ak nechceš hrať kde je veľa ľudí, tak isto nechoď na globálny server a keď chceš hrať s CZ/SK hráčmi tak choď tam.. CZ3 je najnovší server sa mi vidí.

5. na CZ3 účet mám ale chcelo by to ešte niečo novšie... CZ3 je už pekne dlho a o globáloch viem veď sám som hrával na GE1 pred pár rokmi :D ... nováčik nie som hrával som ešte za čias SHK, len chcem začať po dlhšej pauze niekde pekne od začiatku, kde je pomenej ľudí a kde to nie je ešte veľmi rozbehnuté :D

6. granko

granko User

tak pochybujem, že niečo také nájdeš kde to nieje rozbehnuté.. možno tak maďarský server.. :cool:

7. No veď toho sa obávam :D

8. Sentiero

Sentiero User

Vzhledem k tomu, že v poslední době nebyl otevřený žadný nový servr, tak všechny servry už jsou rozběhnutý.
    Pokud se chceš rychle dostat do TOPky tak to budeš muset nalítat.

9. Hej no, pozeral som že počas mojej prestávky sa nejako prestali otvárať nové servery :/

10. |Oromë|

|Oromë| User

11. Tak nečakal som že po mojej dlhšej pauze sem nepribudne ani jeden server :D

Okej, tak díky za pomoc ;) ja už snáď niekam pôjdem :D

12. =Marvin=

=Marvin= Guest

Choď. :D
    Povazuji za zodpovezeno a uzaviram.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.