sestřelní

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *ILoveYou*1, 10/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den, můj dotaz směřuje na jednu takovou věc. Při hraní darkorbitu mě sestřeluje neustále jeden hráč už mě sundal 18x v řadě chtěl bych se zeptat zda se proti tomu něco dá dělat. Mám dojem že při sedmém sestřelu nemá ze mě daný hráč EXP. Pokaždé když vylítnu ze základny tak mě zničí. Dá se to prošetřit jako PUSHING? server GE1 [​IMG]77597681. Děkuji za odpověd

Naposledy upraveno: 10/1/16
  2. Korben

Korben User

Pri pushingu sú potrestaný obaja hráči. Nemáte náhodou vojnu ?

*ILoveYou*1 tohle ocenil(a).
  3. TRIXT

TRIXT User

*ILoveYou*1: Předpokládám, že ten co tě sestřeluje je nepřátelská firma (je červený). Odměna za sestřel téhož hráče je od šestého sestřelu redukována. Za jedenáctý sestřel již hráč žádnou odměnu nedostává. Pushing řeší tedy systém a jsou trestány obě strany. Pokud je hráč stejná firma a nemá war, je potrestán odečtem cti. Pokud se dostane do záporu, je to pro něj nepříjemné (snížen DMG a beztrestně ho může střílet každý). Pokud se chceš vyhnout sestřelu při opuštění základny (předpokládám, že je to mapa x-8, neb na x-1 na tebe útočit nemůže), přepni se na jinou loď, kterrá je na jiné základně a použij warp, nebo použij skok přímo na základně. Pak tě jen tak nenajde.

4. ano vojnu mám s tím hráčem a tak to jsem se nechával sestřelovat schválně. myslel jsem že toho nechá po nějakém tom sestřelu ale evidentně jsem se mýlil.

5. TRIXT

TRIXT User

*ILoveYou*1: Pokud máš válku, jdeš mu do plusu a pak je to jen o tom, kdo dýl vydrží. A pokud je na tebe naštvaný, vydrží možná dlouho. Použij skok, nebo se přepni na jinou loď.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.