Šílený dmg

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem DeadlyMageCZ, 10/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Je možné (aspoň teoreticky), aby mi někdo neinfikovaný s full hercules sovereignem bral 175 000 jen lasery s municí na čtyřnásobné poškození?

2. 123812

123812 User

Máš screen ? .. x4+rsb dá hodně .. + rakety .. s tím by to šlo ale jen s x4 URČITĚ NE

3. Ten mě popnul tak rychle, že ještě teď hledám štíty :D. Screen jsem nestihl, šel do mě fakt jenom 4x municí, a žádné rakety nepoužil.

4. 123812

123812 User

Bez raket to určitě nedal .. s raketama by to šlo už jsem viděl i 200k + :D

5. Jak jsem napsal, nepoužil žádné rakety, ani peta neměl vytaženýho a střílel jen čtyřkovou municí.

6. 123812

123812 User

To mi chceš říct, že 1x vystřelil a bylo to 175 000 ? To je blbost...

7. Korben

Korben User

Pozri si tabuľky na max DMG, tam si nájdeš aké je možné maximálne dmg.

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

DeadlyMageCZ Takove DMG jen x4 munici dat nelze, myslim ze ani s maximalnim boosterem na dmg a havoky by to neslo. Podle mne dal hrac mix RSB+bila, sam si mnohdy v zapalu boje a v tesne blizkosti lodi nevsimnu toho ze hrac namixuje nejakou munici a vnimam jen soucet DMG. Ja bych v tom zadne nekalosti nehledal, a i kdyby, o podvodniky se stara system.

9. Já to sem nepíšu proto, že bych si myslel že používá nějaký hack, protože kdyby takovéto kraviny na DO fungovaly, byla by to vskutku mizerná hra. Napsal jsem to proto že jsem takovou čočku ještě neschytal. Byl jsem asi obrazovku od něj, těch 175 000 byl poslední výstřel kterým mě odeslal na základnu rychlostí za kterou by se nemusel stydět ani warpový pohon. Je sice nepravděpodobné že bych si nevšiml že přidal rsbčka, je to ale asi nejpravděpodobnější vysvětlení

10. No uprimne,kdo dnes strili jen laserovou munici bez raket a raketometu pri tak vysokem dmg.? Proste sis toho jen nevsimnul jak jsi koukal po tech cislech co stebe litaly.

11. To,že nejsem full elite ještě neznamená že jsem slepej. Nemůžu s určitostí říct, jestli nepřimíchal do toho smrtícího koktejlu rsbčka, ale jsem si jistej tím, že jiná munice než laserová nebyla použita a že jeho PET byl vypnutý(abych tak pravdu řekl, nevím jestli vůbec PETa má, ještě jsem ho s ním lítat neviděl). Rakety nepoužil protože věděl že je nepotřebuje, střílí mě totiž s železnou pravidelností.

12. Drift1

Drift1 User

Já dal jen x1 municí do npc 50 tisíc..pak se mi to seklo :D...taky by sem v tom nic nehledal..někdy se jedna střela nezobrazí a pak se to sečte...

13. Kubino

Kubino Guest

Považujem za zodpovedané.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.