Singularita - funkce?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Alagesias, 12/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Alagesias

Alagesias User

Zdravím,
    donedávna jsem si myslel, že vím, jak funguje schopnost "singularita", jestli to dobře chápu, mělo by to být, že poškození jde přímo na životy, a ignoruje štíty.
    Nedávno se mi ale stalo, že jsem na 5-2 sestřeloval Saboteura, a nějakej hrdina z VRU na mě použil Singularitu, což mi začalo ubírat po 7tis. HP každou vteřinu až do úplnýho zničení.

Chtěl bych se teda zeptat, jak tahle schopnost vlastně funguje?

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Alagesias no tak schválně jsem to teď zkusil a singularita funguje stejně jako vždy, začíná na 1500, každou další 'ránu' se poškození zvýší o 200 a jde přímo do HP.
    Určitě je možné ubírat singularitou kolem 7.000 a víc, no ale až po určité době od aktivování schopnosti.

3. |Oromë|

|Oromë| User

Alagesias A comu nerozumies?

Ved sam si napisal, poskodenie ide priamo na zivoty, kazdu sekundu ubera priamo HP a postupne sa skody zvysuju.

Podrobne info najdes v Venom schopnost

4. |Oromë| myslím, že vím jak si to Alagesias vyložil - já to kdysi, když se designy zaváděly, na základě trochu matoucího popisku ve hře: '' Aktivuj vlastnost "singularita": Tím způsobíš svému protivníkovi škody přímo na trupu lodi!'' taky pochopil špatně a myslel jsem, že veškeré škody způsobené hráčem ignorují štíty a míří rovnou do HP...

Možná by nebylo od věci, pokud to je možné, pokusit se zařídit trochu jasnější popis (ve hře), protože ne každý člověk si to vyloží správně a pokud se např. nepodívá na forum nebo se nějak neinformuje, může si ten design koupit a očekávat něc jiného, než ve skutečnosti dostane...

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

►ρяοvοкατεця◄†vяц† právě od toho tu fórum je, aby se zde hráč který si není nějakým popiskem či funkcí ve hře jistý mohl informovat, dříve než něco koupí. ;) Že to hráči nedělají, zbrkle kupují a až pak se přijdou ptát jak to vlastně funguje, není chyba naše ani vývojářů.

6. |Oromë|

|Oromë| User

►ρяοvοкατεця◄†vяц† A co tak pozriet si youtube, forum alebo jednoducho skusit schopnost?

Vsetky laserove skody na HP? to by kazdy pukol za par sekund..... prepac ale toto je dost divna teoria a mna osobne nikdy nenapadla.

V hre najdes vzdy zakladny popis skill schopnosti a kto si nie je isty moze navstivit forum, mame to podrobne rozpisane vsetky vlastnosti.

7. Samozřejmě, existuje tisíc způsobů, jak si to ověřit a ne, nedává to smysl, aby všechno šlo do HP, ale z toho, jak je to tam napsané to tak trošku vyzní (obzvlášť hráčům, kteří se ještě neorientují v hodnotách jakých lze ve hře dosáhnout - třeba dmg). Jenom jsem chtěl upozornit, že ten popisek není úplně přesný;) Kdyby tam bylo např. ''tím způsobíš svému protivníkovi přídavné škody přímo do trupu lodi''(a dokonce se to rýmuje:)), tak by si leckdo mohl lépe představit o co jde...ale jak už jste psali - je to jen drobnůstka a než něco koupím, aniž bych si byl na 100% jistý co to je, tak se dřív podívám na forum/video/etc.

8. Alagesias

Alagesias User

Myslel jsem, že ignorují štíty a směřují přímo na loď (ostatně jak řekl ►ρяοvοкατεця◄†vяц†). Z popisku to tak zní, a právě prottože tady všichni všechno ví jsem se zeptal. :)

9. =Marvin=

=Marvin= Guest

Alagesias nikdo nemůže vědět všechno, no zrovna tady je odpověď jasná. Škody ze schopnosti Singularita působí přímo na loď, tj. do HP, a je to počáteční DMG, narůstající každou sekundu o určitý přírůstek až do skončení. Neznamená to ale že veškeré škody od hráče půjdou přímo do HP, to je nesmysl, jinak by každý lítal ve Venomovi a všechny pukal na pár ran.

Je to tedy jasné nebo máš ještě nějaké dotazy k tomu?

10. Spartakus

Spartakus User

Alagesias Jinak až ji na tebe někdo použije zase, stačí dát EMP, nebo proskočit portem. A opravovací schopnost Aegisky ve správnou chvíli taky útočníkovi udělá čáru, přes rozpočet. :)

11. Ještě dodám, že maximální dmg (tj. poslední rána) singularity je 13.500 - takže když uvážíš, že posledních 20 vteřin bereš navíc v rozmezí od 9,5k do 13,5, tak to docela bodne. Jediná chybička je nicméně v tom EMPu, jelikož v podstatě každý alespoň jeden má...

A celkové způsobené poškození je 457.500...

Naposledy upraveno: 13/10/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.