Skylab nevyrábí xenomit

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Daxi, 5/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Daxi

Daxi User

2. To je dobre tak to má byť xenomit je tam len na zušlachťovanie promeria, nemôžeš si poslať zo skylabu do lodi xenomit

3. Daxi

Daxi User

Jenže mám vypnuté vyrábění promeria a xenomit stále na 0 ..

4. Vždy tam budeš mať 0 pretože sa nedá posielať do lodi. Vyrába sa rovno s promeriom, keď vypneš promerium akoby si vypol aj xenomit.

5. Daxi

Daxi User

Aha, zkusím to .

Nemám žádné další otázky .

6. Čo skúsiš? Nič som ti neporadil robiť, len som ťa informoval, že tam budeš mať nulu vždy. Aj so zapnutým promeriom.

7. Daxi

Daxi User

Ok, dík a už sem nepiš :D

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Daxi spoluhrac ti to vysvetlil, Xenomit ve Skylabu slouzi jen k vyrobe Promeria. Nikdy se ho nebude vyrabet nadbytek, ktery by sis mohl poslat do lodi. To ze je u nej 0 je spravne.
    Jinak aby vyroba Promeria spravne fungovala, musi byt rafinerie Sepromu a Promeria na stejnem levelu + rafinerie Prometidu a Durania musi stihat dodavat dostatek surovin.

Pokud mas dalsi otazky k tomuto tematu, najdi si prosim spravnou diskuzi ke skylabu.

Zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.