Skylab

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem «Spдcє»Mдstєr», 22/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, rafinerie Promeria mi jede jen na 63% nikde v FAQ jsem nic podobného nenašel, tak píši sem. Jak dosáhnu 100% výroby?

PS: Dříve jsem toto vložil do sekce chat. Teď vím, že to tam nepatří tímto se tedy omlouvám a píši sem. Díky za pochopení.

2. *pursuer*

*pursuer* User

Tomu neverim,ze si to aj hladal niekde,inak by si urcite nasiel diskusiu na tuto temu a vlozil do nej svoju otazku:
    Diskuze k tématu: FAQ - Skylab

nemas nahodou promerko na vyssom lvly ako xenomit,prometid ci duranium?

3. |Oromë|

|Oromë| User

*pursuer* Dakujem za odkaz. Tiez mam podobny nazor, urcite nema dostatocne vybudovane spominane moduly.

«Spдcє»Mдstєr» Keby si to skutocne hladal, tak by si to aj nasiel. Skontroluj si lvl modulov a ak ich mas nizsie ako promerium, tak ich budes musiet dobudovat na rovnaky lvl ako promerium na dosiahnutie 100%.

Dalsie otazky do spominanej diskusie.
    Duplicita, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.