Skylab ??

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem νļāđċē=Ŝāмēļēоń, 8/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. je to pár minut co jsme si poslal skylab .. posílal jsem na citadelku kde mám nákladi tíky Studyjňákům a protokolů do peta nějakých 18k .. posílal jsem 9k Sepromu a 9k Promerka ...
    Teď jsem šel že si pošlu ještě jednou a jak tak koukám tak skylab plný .. seprák jak kdy se neposlal .. prostě bylo zase plno .. poslal jsem znova ... a v pohodě .. takže jsem poslal během 10 min 18k sepromu / 18k Promerka tak jestli je to nějaká chyba nebo co to je :D

2. Drift1

Drift1 User

Z toho psaní mi obrazovka odchází...uplně perfektní...pokud se ti odešle surovina ze skylabu a neklesne to v zásobě tak to znežívat není dobré.
    Jinak-Diskuze k tématu: FAQ - Skylab

3. TRIXT

TRIXT User

νļāđċē=Ŝāмēļēоń: A ta první várka ti do lodi došla? Píšeš, že jsi ji 2x odeslal, ale z textu není zcela jasné, zda jsi ji v lodi 2x použil.

4. |Oromë|

|Oromë| User

TRIXT Ja som to pochopil tak, ze ziskal 18K sepromu a aj ich pouzil.

νļāđċē=Ŝāмēļēоń Uprimne neviem ako sa ti to podarilo, sleduj to do buducna a ak sa to bude opakovat, tak to znova nahlas a bude sa to riesit. Neodporucam to vyuzivat, je to vyuzivanie bugu v hre a mohlo by ti to narobit problemy.

5. vím proto jsem to psal nejsem nejnovější hráč :) ale prostě poslal jsem t ojednou .. okamžitým za 1250 U .. a za 10 min když jsem se díval tak sa to neodečetlo tak jsme to poslal znova a zasese dalo .. a v ldoi jsem to použil na střely /štít

6. Kubino

Kubino Guest

Opakoval sa daný problém?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.