Sleva 50%

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »First»«Rush«, 23/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, mám na účtu akci, že když koupím 330.000U,tak ušetřím 50%. To znamená, že to bude stát jen 1200CZK? Vztahuje se tato akce na MHH? Našel jsem zde na fórum vlákno, kde se někdo ptal na to samé ale jen s 33% slevou. Ptám se proto, protože v obchodě, když hodím do vozíku 330.000U, ukazuje mi to částku 2400CZK k zaplacení. Jak to tedy je? Děkuji za Váš čas zodpovězením mého dotazu.

2. To znamená že dostaneš za tú cenu 2400kč o 50% viac ako pri nákupe najlacnejších balíkov v hodnote 2400kč

3. Díky! To si tedy raději koupím Balíček 2x víc Uridium z boxů za pár korun a tu částku U si nasbírám. Ještě když jsme u těch dotazů, abych nezakládal další téma. Můžu do PETA koupit protokol radarů level 3 vícekrát? Že bych měl třeba 5 protokolů po 12% a měl bych dosah PETA o 60% větší?

4. sufuzky

sufuzky User

Ano možeš ich mať aj 50 do 5 lodi ;)

5. |Oromë|

|Oromë| User

»First»«Rush« Schopnosti protokolov sa scitaju, vela radarov = vacsi dosah na mape. jedine cim si obmedzeny je pocet volnych slotov na protokoly. :)

6. Ta nabidka znamená že za 1200 Kč dostaneš 330t ucka a ano platí na to mhh. Není to tak jak ti napsal v druhém postu narcis. Nesmís ale jít přes obchod ale přímo přes tu nabídku jak ti vyskoci

7. Díky moc Tuareg a všem. Ukazuje se mi jen jednou za den.

Nabídka, jako je tato, se neodmítá!
    Ahoj pilote,

Ušetři 50 % s balíčkem Balíček Uridium a získej 330.000 URIDIUM za bezkonkurenční cenu.
    Toto je časově omezená nabídka, proto neváhej!
    Tvůj DarkOrbit-tým

No tak snad mi tam ještě chvíli vydrží ta nabídka :rolleyes:
    Nevíte ještě, jak dlouho se mi to bude nabízet? :)

8. -Neptun-

-Neptun- User

Ja tam mam jednu a tu samu nabidku snad 3 mesice ci ne vic takze...asi to tam bude furt dokud to nekupis.

9. sufuzky

sufuzky User

Tu ponuku tam budeš mať stale,samozrejme pokial ju nevyužiješ ;) po využiti sa ti tam objaví nová napr. na premko, lode, alebo uridko...

10. Jé, díky moc lidi, jste hodný, že jste mi to objasnili. Myslíte si, že 990.000U při MHH za 1200CZK je výhodné? nebo je opravdu lepší si to nasbírat? :)

11. »First»«Rush« to už je otázka priorit: buď ti to je jedno a klidně si to za pár desítek hodin nasbíráš nebo ti je čas dražší než 1200 Kč (nebo nemáš čas, etc...) a tudíž si to koupíš;)

12. sufuzky

sufuzky User

Určite výhodnejšie je si kupiť za 15eur (okolo 400kč) doble boxi na 2mesiace boxikovať každy den 2 hodiny a daš tych 990k urka s pohodou. Samozrejme že neni problem našporiť aj keby si do toho nedal nič ale to chce veľa času. :)

13. Jo jasný no. Mně šlo spíše o to, jestli není ještě nějaká výhodnější akce, že bych dostal třeba víc nebo pořídil ještě levněji :) Jakoby nejsem žid, ale dost se ta hra změnila a pořád se mi ukazují akce, slevy, etc... No a právě k těm 990.000U bych pořídil za 50,- slevičku na týden :D :)

O dablboxech sem přemýšlel, takže bych využil slevu a koupil těch 990K za 1200CZK + slevu za 50CZK. Nakoupil bych potřebný věci pro PET a se zbytkem vím, jak naložit. No a potom koupit ty dablboxy a kouknout po pvp po nějakým tom U :)

Jde o to, že kdybych koupil 990K U za 1200,-, tak abych tam neměl druhý den např. 990K U za 800CZK. To by mě trefilo :D :confused:

14. =Marvin=

=Marvin= Guest

»First»«Rush« výhodnější nabídku na Uridium v současnosti nenajdeš, právě proto že se dá kombinovat s akcemi jako MHH, nebo novou Helix Hack akcí, která je ještě o něco výhodnější než Mega Happy Hour. Akorát se objevuje zřídka, myslím že asi jednou do měsíce na pár hodin.

»First»«Rush« a sufuzky tohle ocenili.
  15. A ještě prosím. Ta nabídka se mi ukazuje jen při prvním přihlášení na účet. Jak jí vyvolám při MHH abych si to mohl přes tu nabídku koupit? :) Díky :)

16. =Marvin=

=Marvin= Guest

Tak buď se poprvé přihlásíš až na MHH, nebo u mne fungovalo i když jsem nabídku v den MHH otevřel a okno v paymentu si nechal otevřené až do začátku MHH.

»First»«Rush« tohle ocenil(a).
  17. TRIXT

TRIXT User

»First»«Rush«: Na mém malém účtu to funguje tak, že stačí se odhlásit v hlavním okně pomocí tlačítka Logout vpravo nahoře (nemyslím tím herní mapu!) a pak se k účtu opět přihlásit a nabídka mi vyskočí znovu. Vyzkoušeno i na MHH. Jednou jsem ale řešil s kolegou z klanu, že ani odhlášení od účtu nepomohlo. Nakonec pomohlo odhlásit se, spustit ccleaner a pak se přihlásit a nabídka zase vyskočila.

18. Tak díky moc! Byl jsem otravnej ale nebyl jsem si jistý, jak to opravdu funguje. Tak, a teď už vím zase všechno :)

19. =Marvin=

=Marvin= Guest

»First»«Rush« nemáš zač, od toho tu fórum je, aby jsi se mohl zeptat když něco nevíš. ;)
    Považuji téma za zodpovězeno a uzavírám, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.