Sleva na logdisky

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »-ŖΛPTØRÆ-«, 8/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím,
    jeden kámoš mi říkal o slevě na logdisky za Urko (že stojí jen 255U nebo kolik), nevíte kdy bude?

2. MartyCZ2

MartyCZ2 User

Kámoš má nejspíš prémium, protože když máš prémium, máš 5% slevu na všechny předměty za uridium. Taky může mít balíček "sleva".

3. Takže žádná taková sleva neexistuje? (to se mi nechce věřit, mám dojem, že jsem jednou 255U u mých logdisků viděl)

4. -xghost-

-xghost- User

Ale jo, byla sleva relativně nedávno -15%. Což sedí. Jsem na ní dal skoro všecko U za LD :)

5. MartyCZ2

MartyCZ2 User

Ale ano existuje, pokud si dobře vzpomínám, tak byla o vánocích. Jinak Ti nikdo dopředu neřekne kdy a na co bude sleva, protože to ,kromě BP, nikdo neví, musíš sledovat hru...

6. Dostupne slevy jsou 5%premium-285u,plus 25% balicek" sleva"-210u,plus akcni sleva 15%-165u(tato sleva je nova a nikdo nevi kdy znova bude),tech 255u je jen tech akcnich 15% bez dalsi slev.;)

AnonymouS- tohle ocenil(a).
  7. *pursuer*

*pursuer* User

»-ŖΛPTØRÆ-« - raz za cas su zlavy,dnes je napriklad zlava na GE servery presne na spominane logdisky.Obcas to zvykne byt na mechanizmy,ci protocoly,treba sledovat hru a dozvies sa,kedze zlava trva cely den. ;)

8. AnonymouS-

AnonymouS- User

lol, a máš to tu :D je tá výnimočná sleva dness :)

9. Dean26

Dean26 User

je niekde spomenuty zoznam na vsetky dostupne zlavy, ktore BP uz vypustil? vdaka

10. Korben

Korben User

Nie , nie je.

11. |Oromë|

|Oromë| User

Dean26 nic take nieje, ale jedna sa o veci za U z obchodu, spomeniem len tie co som si ja vsimol
    dizajny lodi,lode,logdisky, veci pre PET, municia alebo aj klikanie v GG za U bolo zlacnene, boostre tiez

cize obcas sa objavi zlava na nahodny predmet, treba to len sledovat

12. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.