Sleva na premium?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Monstercat.1, 1/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, nemůžu najít slevu 66% na premium v bankingu, ale při přihlášení na nějaký jiný servery se mi objeví u startu ( CZ 1 , 2, ) a pak zase ne, a je to občasné že se to objeví při přihlášení. Nedá se to koupit, nějak abych nemusel furt dávat relog?
    Nepište mi tu prosím že je nabídka časově omezená, to vím... Jen mi vadí že to je takhle špatně udělané a není to přímo v bankingu.

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Monstercat.1 tyto nabidky se objevi pri prihlaseni, a tusim pouze pri prvnim prihlaseni za den. V bankingu je nenajdes protoze jde o zvlast nabidku, ktera se vztahuje na konkretni ucet, nemusi ji mit vsichni a ani na ruznych serverech se ti nemusi ukazovat stejna. V platebni oblasti jsou pouze permanentni nabidky, akciove balicky tam uvedeny nejsou.

3. Dobře, díky :)
    Asi netušíte, jestli bude tato akce k dostání ještě zítra?

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Nabidka ktera ti takto v tabulce pri prihlaseni vyskoci, by mela zustat dokud ji nevyuzijes, a po ni se ti dokonce muze objevit nova.
    Tyto nabidky se tykaji bud slevy na lode a vybaveni, premium, nebo uridium.

5. Děkuji, vím co jsem potřeboval:)
    Můžete lock:)

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Neni zac. :)
    Zodpovezeno a uzavreno.
    LOCK!

Monstercat.1 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.