Návrhy Sloučení serveru

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem W€®€WФŁF-walkyra, 17/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Našel jsem tu dva příspěvky,které se zabívaly tímto tématem a u obou admini nebo mederátoři jsou dost nekompromisní a napíšou,že to technicky nejde a basta. Zavřou toto téma a je hotovo. A já budu tvrdit,že to technicky jde , jen oni tvrdí,že nejde protože se jim do toho nechce. A tak bežný admin,který není ajták Tu bude tvrdit,že to nejde,protože o tom nic neví a jemu to tak řekli,tak to bude i nadále tvrdit. Je na čase se podívat pravdě do očí. Darkorbit pomalu,ale jistě upadá. Kolik lidi tu hraje denně na jednotlivých serverech? Já vyletím na mapy ,že si zalovím a ejhle nikdo nikde. Má cenu dál dávat do téhle hry penize,když za to nedostanu to potešeni si zalovit? Tuhle hru hraju cca 4 roky a nikdo mi tu nenamluví,že tomu tak není. Myslíte si,že když tam dáte nějakou soutež,že se to oživý? Nesmysl!! Trochu jsem si to tu pročetl navrhy některých hráčů a můžu říct,že tu většinou řešite hlouposti. Darkorbit potřebuje několik věci. 1)REKLAMA---bez reklamy nemáte šanci přitáhnou nové a hlavné platicí hráče. O to přeci jde o Peníze!!! 2)SLOUČENÍ SERVERŮ---kromě uspory na fungování serveru je důležité,těch pár hráčů sloučit,aby se zvýšila přitomnost hráčů a konkurence na mapách.(Ve finále to bude mit za následek vetši spotřebu munice a výce Pěnez pro BP o to přeci jde o Penize!!! 3) UPRAVENÍ HRY---např. přidáný několik nových map a nových vetřelců plus ukoly na ně. Tyto tři věci budou mít dozajista za následek zvýšení herní učasti a příliv vetšiho množství nováčků,kteří o této hře ani nevědí. Darkorbit nepotřebuje novou lod ani bervné označení výstrah nebo bože co tam píšete za hlouposti.

s pozdravem W€®€WФŁF-walkyra

PS:asi jsem to vlakno dal někam špatně,tak admine bud na mě trochu schovívavý a nebud na mě arogantní.

Woody_Fighter tohle ocenil(a).
  2. Drift1

Drift1 User

Tuším na starém foru jsem dával příspěvek PROč!! to nejde....Dám ti typ..vezmi si třeba 2 000 000 napínáčku,obarvy jeden po druhém ruznými barvami,věnuj ruzné počty ruzným lidem pak vezmi ten samý počet lidí a jednomu po druhém přesuň napínačky do druhých ruk tak aby ani jeden nechyběl a měli stejné barvy.Mezi tím počítej s tím že lidi se dají do pohybu,něco postrácí nebo přijdou k několika kusum podvodem a taky s tím že nějaký počet lidí se deaktivuje k nějaké spolupráci...budou křičet že mají málo nebo nic a že měli to a to...hodně zábavy.ČTĚTE: Než přidáte nový návrh!

3. Bambino

Bambino User

neviem či by bol niekto nadčšený z toho žeby prišiel o hodnost zlučením servrou.

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

W€®€WФŁF-walkyra pokud vis jak na to, klikni si na Karieru na strankach BP a ukaz jim jak sloucit servery a privest nove hrace, jiste to uvitaji. Resit tu jestli je slouceni serveru mozne nebo ne je naprosto zbytecne, technicke podrobnosti nezna nikdo.
    Jinak cti: Jak správně přispívat na forum. Tohle je sekce pro navrhy, a ty musi byt podle pravidel.
    Uzavreno, LOCK!

5. Korben

Korben User

Tvrď si čo chceš, ale niekde inde. My sme dostali jasné vyjadrenie a to sme odprezentovali a nezaujíma ma či to ide , alebo nejde. Spoločnosť BP si rozhodne , či sa servery dajú alebo nedajú zlúčiť a nenechajú si do toho kecať. Na to majú svojich ľudí.
    Toto čítam na fóre už 5 rokov a aj keby zaniklo, tak je to normálny kolobeh života. Nič nieje večné.

Dáš, alebo nedáš, to je len a len tvoja vec, nikto ťa do toho nenúti.

To ti ani nemieni nikto rozhovárať, ja túto hru hrám cez 5 rokov a zas mi nikto nenahovorí že tomu tak je. Trocha sa tu upratalo , vymiekla sa špina, tak je to tu prázdnejšie, za to si môžu hráči.

Milujem kecalov, čo sem raz za čas nakuknú a myslia si že zjedli všetku múdrosť sveta.:rolleyes: Na to mám jedno príslovie, no tu ho bohužiaľ nemôžem napísať. :D

K ostatnému sa ani nevyjadrím,je to niečo medzi bla bla a ble ble. V skratke , kecalov máme nadbytok.;) Nič v zlom a nezabudnite zas niekto vytvoriť vlákno. Korben, alebo Pre Korbena..;)

PS: Čudujem sa že taký odborník čo všetko vie a nemá vlastnú hru, veď ty by si schoval BP do vrecka. :D

Odpoveď:- Tak tomu ver, kámo. :D

Nič, prepracovanosť, musím vypadnúť s práce.:confused::D

Little_Tali, PaiMei a =Marvin= tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.