Podpora SMS

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem THC-PadisSVK-THC, 27/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobry den prosim vas mam taky problem poslem sms vsetko v poriadku strhne mi moj operator poplatok ale dark orbit mi nestrhne nic a ani nepride spetna sms ze ci som nahodou nenapisalô zle sms dakujem za odpoved

2. Korben

Korben User

No to my nevieme. V paymente máš presne napísané ako má SMS vypadať a ako ju máš poslať.

3. to vsetko robim ale ja sm myslel ze je chyba vo mne tak som si kupil novu kartu a poslem sms a to iste strhne mi 60 centou a od Dark Orbitu nic

4. Korben

Korben User

Tak príčin môže byť viac. Ak bolo na účet posielané už z viac ako 5 tel. čísiel, tak ti sms neodošle a tak isto ak nemáš od operátora povolené platby na audiotextové čísla.

5. to bude ten problem 5 tel cisiel neda sa stim nieco delat ?

6. Korben

Korben User

To bohužiaľ nie.

7. Belgam

Belgam Guest

Ne , povoleno je pouze 5 cisel.

8. dobrý den jak udělat příspěvek když mě to furt píše že nemám dostatečné oprávnění?

9. Korben

Korben User

Mαssαкα[•36•],Zmenši si prosím svoj obrázok, zbytočne zaberá veľa miesta. Max 500 x 100 musí stačiť. :)

10. Korben Hotovo! Je to o pár pixelov viac ale to dúfam nevadí :) ;)

11. Korben

Korben User

Tak je to lepšie ako plagát cez celú stránku. :) Ďakujem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.