SMS

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *_White-Tiger_*, 22/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ahoj dnes počas MHH mi poslalo len 1. správu a dalšie neprijalo skúšal som všetko ale nič sa nestalo nechcelo mi poslať sms a vždycky šlo, myslíte, že sa mi ešte môžu pripísať?

2. Logan

Logan User

Dosli Ti potvrdzujuce sms?? Mas dostatok kreditu alebo pouzivas pausal?? Nemaj nejake sms zdarma od svojho operatora??

Nic si nam tu dohromady nenapisal

3. nedošli, paušál- mamin telefon to je, nemá zdarma nič... skúšal som to veľa krát znova a znova a písalo furt, že odoslaná, bojím sa aby tých sms neprišlo viac a ešte aj mimo MHH akcie

4. Kubino

Kubino Guest

*_White-Tiger_* toto je chyba čo si spravil, dobudúcna ti poradím, že ak sa vyskytne problém pri odosielaní SMS neposielaj znovu a znovu SMS, potom keď ti ich vo faktúre (a aj pripísané na účet) príde 20 (miesto napr. chcených 5) nebude to veľmi príjemné.

Spýtam sa teda, v čom nastal problém? Odoslal si SMS, za kt. strhlo (ako keby posielaš obyčajnú SMS) ale neprišlo nič potvrdzovacie, napísalo to nejaký problém? Posielal si to v správnom tvare?

5. pred hvíľou už viac ako 2 hodiny po MHH prišli SMS bohužiaľ bolo ich viac ako som chcel ale až tak veľa zase nie našťastie :) takže nemám dalšie otázky

6. Kubino

Kubino Guest

Ako som povedal, dobudúcna radšej s posielaním prestaň, to, že ti v momente neprídu neznamená, že nemôžu časom, ak je toho veľa ono to trvá :)

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.