spaceball a odmena s emailu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Irondrobe, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Irondrobe

Irondrobe User

dobry den mam takovy dostas když padne s spaceballu carsboks tak je tam odmena ale me nezajima co to je bo ja si delam profil pilota a tam je jnake procento na bonusove boxsiky a carsboks rad bych vedel co si mam dat aby mi to slo na to diky za odpoved

druha vec je takova pred jnaki casem se davali odmeny pres email nekomu to přislo jnekomu ne rad bych vedel jak to dopadlo bo jsem tu už dal ID s server a porad mi to nepřislo diky

2. |Oromë|

|Oromë| User

3. Irondrobe

Irondrobe User

ja vim ja jen jak to stym vypada a diky stym SB tak to musim i na nej hodit velika skoda abych jsme moch zbirat

4. |Oromë|

|Oromë| User

Irondrobe My nie sme kurierna sluzba a nevidime ako rychlo to postupuje, to je teraz uz na BP. Musis jednoducho cakat.

Mas este otazky?

5. Irondrobe

Irondrobe User

6. Korben

Korben User

OT post zmazaný . Výsadu uzatvárať témy, má len moderátor. Tak že povinné čítanie Jak správně přispívat na forum a ban na fórum, aby si mal čas si to prečítať.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.