Spawnujou se eventové boxy na pvp mapách?

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Filda, Mar 20, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Filda

Filda User

Dobrý den,

Jak zněl úvod. Přemýšlím o tom, jestli si koupit zdvojnásobovač na velikonoce. A zaslechl jsem, že se event boxy už dávno na pvp mapách nespawnují, to víte. Případně jsem pamětník ze starých dob.

2. Prostě počkej než event začne a pak kup případně dabl.. :)

3. Arya

Arya User

Filda Ahoj, poslední dobou akční boxíky na PvP mapách nebývají. Jak to bude při další akci, zjistíme až začne.
    Jinak doporučuji nejprve pár boxíků sebrat a přesvědčit se, jestli jejich obsah splňuje tvá očekávání. Pak se rozhodnout, jestli dvojnásobek koupit. ;)

Máš ještě nějaké otázky k tomuto tématu?

-baghira2- likes this.
  4. Filda

Filda User

Já myslel, že k takovým to informacím máte přístup. Každopádně, ještě bych se chtěl zeptat. Proč poslední dobou eventové boxíky nebývají na pvp mapách?

5. Arya

Arya User

Oficiální oznámení k akcím chodí pár dní před začátkem akce. Jsou tam základní informace k akci, ne to na kterých mapách se objevují bonusové boxíky. Co se týká boxíků na PvP mapách, bohužel takto se v BP rozhodli, o důvodu můžeme spekulovat. Možná kvůli "hráčům", kteří sbírali 24/7 aniž by hnuli prstem.

6. Filda

Filda User

Nemyslím si, že by šlo zrovna o tohle. Pravě, že sbírat boxíky skoro celý den chce odhodlání a trpělivost a nemyslím si, že by to škodilo hráčům, kteří loví jiné hráče. Možná i naopak. Musím i podotknout, že poslední dobou BP udělal pár opatření, aby se jím zvýšili tržby. Možná, že odebrání event boxíků z pvp map do toho spadá.

-baghira2- likes this.
  7. Arya

Arya User

V každém případě, jestli akční boxíky budou i na PvP mapách, zjistíme až při akci ;)

Považuji za zodpovězeno a uzamykám.

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.