spearhead hned alebo pockat?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem thekikoplayer, 9/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

čo mam spravit?

1. kup si vibavu (lf-3/klúče/štíti/profilpilota)

1 hlasy(ů)
    14.3%
  2. kup si hangar

1 hlasy(ů)
    14.3%
  3. kup si spearhead

4 hlasy(ů)
    57.1%
  4. iné(napíš do komentárov)

1 hlasy(ů)
    14.3%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. chem sa opýtat či si mám hned kúpit spearhead alebo si kúpit hangar/vibavu
    lebo zachvilu mam 50 000U
    a ked poviete že vibavu tak najprv prečiajte toto:
    LOD:
    mam vengeance 1iris ostatne flax mam 3 LF-3
    mam raketomet
    mam 3 najlepsie generatori(550 rychlost s promerium)
    mam 2 najlepsie stiti ostatne su SG3N-A03
    mam automaticke odstrelovanie rakiet/raketometu
    PET:
    2 LF-2
    cargo-protokol LVL1
    CONFIG1:zbieranie LVL1 CONFIG2: obchod LVL1 V SKLADE:kamikadze LVL1,zbieranie surovín LVL1,oprava pet LVL1

2 SG3N-A03

SKLAD:
    6 SG3N-A03
    8 G3N-6900
    3 LF-2

prepacte za tolko veci ale neviem ze co robit
    ked zrazu chete kupit spearhead na aukcii a ste na GE7 tak na aukcii stoji
    71milion-290milion

2. |Oromë|

|Oromë| User

thekikoplayer Ak chces zbierat boxiky, tak sa asi nic nestane ked spearku kupis, U sa rychlo vrati. Pre novacikov je to najrychlejsi sposob zarobku, kedze na tejto vybave moc U z npc a uloh nezarobis.

Najdi si dobry klan, buduj skylab, draz LF3, iris, BO2, U davaj do profilu pilota.

Na zbieranie je najlepsi dvojnasobok, da sa kupit na skusku na prve tyzden len za 2 eura, cize to by si mohol skusit, velmi to pomaha v zaciatkoch.

3. Načo kupuješ hluposti typu mechanizmus level 1... a k tvojmu vybavku,tie veci čo máš sa dostavaju zadarmo k ulohám...a načo máš pet s takýmto vybavením? nič to nedá ani dmg nič... draž lf3,iris,bo2 a potom rozmýšlam nad takýmito vecami

4. =Streuner=. jedine naco pouzivam peta je predavanie,boxikovanie a na kami(velmi dobre funguje v brane alfa)
    a moja vibava dokaze prezit na nepriatelskich mapach dokonca som snimi pukol par goli/citadel/bigboy na pvp a na nepriatelskich mapach

ps: neviem preco nikto nedal ze si mam kupit vibavu ked to kazdi hovori :eek:

5. Pretože výbavu sa oplatí dražiť. s tým petom je to fakt uletene... kami 1... zber1... osobne by som si za to kupil druhy iris a logdisky na PP.

6. ako som sa rozhodol:
    kupil som si spear a trochu som zmenil config
    sice uz nedam kristallon sam ale ked si kupim par iris na moje laseri tak ho dam aj sam uplne sa mi to oplatilo na boxiki hlavne ta maska
    ja si ju vzdi davam ked ide lovec a nevsimne si ma cize mozem konecne vihodit insta shield z cpu
    uplne sa oplatilo:D

mam ale este 1 otazku:
    co je najlepsi design na spear

Naposledy upraveno: 10/8/15
  7. -Kaperko-

-Kaperko- User

k dizajnu na spear, to je jedno. ked zberas moc sa nefajtis, ale pomoze elite, kedze mask ti vydrzi dlhsie a dlhsi prieskum ti pomoze urcit kde su hraci a kam teda neist, ci uz by ta zostrelili alebo to tam je prezbierane

8. Sperhead jedině s full pohony,jinak si nenasbíráš nic,budeš snadný cíl,vraž to raději do výbavy

9. Nebude.Vsak da si maskovanie a moze zbierat do aleluja.Speara zakliknut ked ho nevidis nie je jednoduche.

P.S. RIP gramatika

10. |Oromë|

|Oromë| User

thekikoplayer Tak dizajn urcite elite, lenze ako novacik mozes mat problem ho vydrazit.

Dolezite na boxy su hlavne full pohony a co najvacsi stit + mask.

11. -V!ns-

-V!ns- User

Chtěl bych se zeptat,jak dlouho vydrží ultra maskovaní?

12. =Marvin=

=Marvin= Guest

-V!ns- podívej se na FAQ Multifunkční lodě, najdeš tam popisy všech schopností pro lodě Aegis, Spearhead a Citadel, a otázky prosím piš do příslušné diskuze na kterou v daném tématu nejdeš odkaz.

Jinak toto téma je už hodně dlouho neaktivní, pro neaktualitu LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.