špeciálna ponuka

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem EriK14^^, 28/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. EriK14^^

EriK14^^ User

Ahoj,
    mám otázku: Mám špeciálnu ponuku, že za 2€ nakúpim 30 000 uridia a chcem sa opýtať, že či to môžem kúpiť viackrát alebo sa to dá využiť iba raz?

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Nabidka lze vyuzit pouze jednou, a pote se muze objevit jina. Jinak tyto nabidky na slevnene uridium se daji kombinovat s MHH.

3. EriK14^^

EriK14^^ User

Dobre, ďakujem za odpoveď. :)

4. »vojta«

»vojta« User

ale myslim že jde přidat víckrát do košíku

5. EriK14^^

EriK14^^ User

Tak tým pádom to ide kúpiť viackrát, nie?

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

EriK14^^ v ramci jednoho nakupu lze predmet (balicek uridia) vlozit do kosiku az 15x, takze ano, muzes to koupit vicekrat, ale po vyuziti se ti uz ta sama nabidka znovu nezobrazi.

7. zdravím, mám stejný dotaz, proto píši radši sem, abych nezakládal nové téma a nedělal vám tu bordel :)
    Pokud kliknu na speciální nabídku, vyskočí mi banking okno kde je pouze ta speciální nabídka, nic jiného a pokud dejme tomu si koupim plný košík(15 balíčků), zaplatim a to speciální okno nezavřu, zavře se samo nebo je možné že ta speciální nabídka bude platit dokud to okno nezavřu sám ? já jen že o tomto nikdo nepsal, tak se ptám :)
    Předem děkuji

8. =Marvel=

=Marvel= User

Ahoj, po nákupu se okno samo nezavře, ale když budeš chtít znovu provést transakci, napíše ti to něco v tom smyslu ,, Tato nabídka již není k dispozici, Tato nabídka jíž byla využita ,, Již nevím jak to přesně bylo. :)

9. aha, tak to je velká škoda, díky za rychlou odpověď =Marvel=

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor tématu se už neozval, považuji za zodpovězeno.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.