Špeciálne SMS

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Plaptík, 17/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Plaptík

Plaptík User

Dobrý deň, chcel by som sa len v rýchlosti opýtať, ako je možné, že jeden môj kamarát dostáva každý mesiac ponuku na SMS v cene 1,60€ 1 mesiac premium, má niečo iné na účte ako ja? Ďakujem za odpovede, Palko. :)

2. Korben

Korben User

Pripadá ti že tu veštíme ? :rolleyes:

3. Plaptík

Plaptík User

Ja som o nijaké veštecké znalosti neprosil, len by ma zaujimalo jakto. No neviem kde hľadať.

4. Korben

Korben User

Nenájdeš to nikde, akciová ponuka ja zadávaná systémovo.

5. Plaptík

Plaptík User

Ďakujem pekne. :)

6. ja som si kupil premko na mesiac normalne a ked mi skoncilo ta mi zacalo vyskakovat ta akciova ponuka za 1,60 sms nikedy si poslem aj 6sms na pol roka a ked mi skonci premko hned ten den mi nabehne ta ponuka.

7. RobPol

RobPol User

Ano, když si koupíš prémium na měsíc a po měsíci ti skončí, tak druhý den ti naskočí nabídka na prémium za 1,60 Euro, nebo 50,- Kč systémově.

8. Plaptík

Plaptík User

Bohužiaľ, už som mal prémium niekoľkokrát a nikdy mi to nevybehlo.

9. Korben

Korben User

Đяλ₭єη, nejak sa mi to nezdá, že by ti to dalo na pol roka. Vlož mi sem tvoje ID.

10. 88202081
    S94251364Premium-členstvo na 1 mesiac07.04.2016aktívny
    * = Bude v uvedený deň automaticky predĺžená, pokým nebude vypovedaná. ale ja som poslal 6 smsky

Naposledy upraveno: 18/10/15
  11. *pursuer*

*pursuer* User

Đяλ₭єη - ale ide o to,ze kolko ti uctovalo tie dalsie,lebo len na mesiac je lacnejsie premko.Tak ako ked si objednas uridko cez tuto zlavu,tiez je to tusim na jeden nakup,ale s urcitostou to povedat neviem,kedze som viac sms neposlal bo tiez to tak robim,ze po vyprsani pockam den a pride mi dalsia zlava :cool:

12. tak skus poslat dve sms a uvidis ono tam pise ze sa stale to predlzi mam premium na mesiac a plati do 2016roku

13. neni to jen na jeden nákup kámoš měl 330 000 uri jen za 50 ecek tedy cca 1200kč a koupil to 2X a taky to tak dostal :)

14. nabidka vyskoci jen jednou, ale do kosiku ji behem te 1 transakce muzes dat kolikrat chces :) (taky jsem kupovala zvyhodneny ucko, partner zase mesicni premko na dva nebo mesice)

TheWeirdOne tohle ocenil(a).
  15. RobPol
    Pride mi to ako klamliva informacia. Ja mam na inom ucte mesacne premko kedze nehram tam pravidelne a podobna informacia mi nikdy nevyskocila. Proste je to davane systemom. Mam kamaratov, ktori tuto ponuku dostavaju ale ak su neaktivny nejaky cas. Ja som mal len ponuku na uridium a aj to ked som ju vyuzil som viac nic nedostal. Vysledok? Je to dane systemom pre kazdeho inak. Niekto podla mna ani take ponuky nema.

16. mozno pereto mi ta ponuka prisla lebo stale posielam sms-ky aj kupujem uridium ces sms.Tak mi poslu aj premko ci nechcem kupit cez sms.

17. =Marvin=

=Marvin= Guest

Little_Tali bohužel v rámci jednoho nákupu si můžeš do košíku vložit maximálně 15 položek, určitě ne neomezeně. :) Ale jinak tímto způsobem by teoreticky mohlo jít si koupit to prémium za zvýhodněnou cenu vícekrát. Ačkoliv co se týče vyskakování nabídky, to je, jak psal kolega na začátku, řízené systémem.

18. Tak se priznam, maximalni limit jsem nezkousela. Ale Clup si to premko takhle kupoval, nevim jestli na dva nebo tri mesice (ostatne se muzete podivat, ze) :) Takze to lze i prakticky.

Vyskakovani je systemovy, podle mne to bere v uvahu i datum a vysi posledni investice, ze zacatku jsem jich mela ranec a ted uz pomalu dva mesice ani tuk, od doby, co jsem vyuzila posledni :D Ale tak pockam si..

PS: Diky za info o limitu, zase jsem moudrejsi :)