Spojeni preruseno

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Brilantic, 17/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Brilantic

Brilantic User

Prosim o radu,mam win 8.1 a hraji na prohlizeci Google Chrome a dela mi problemy kdyz stranku se hrou hodim do pozadi a jdu se hrabat treba v hangaru nebo skylabu tak se mi stranka s hrou po par sekundach odhlasi, Spojeni Preruseno a musim se znovu pripojit, je to sice hned ale vadi mi ze ze vypadnu i ze skupiny hracu a pak me musi znovu pribrat a o hrani bran ani nemluvim. Nevim cim presne to bude, nekdo rikal ze to dela Win 8 . Na foru sem zatim nic nenasel,poradte prosim

2. To není chyba, ale vlastnost. Dělá to asi tak 1-2 měsíce nejen na WIN 8 a předpokládám, že je to úmysl.

3. |Oromë|

|Oromë| User

To nie je chyba a nesposobuje to ani win 8, je to skutocne vlastnost hry, robi to vsetkym hracom. Do hry to bolo pridane asi pred pol rokom zhruba.

4. Brilantic

Brilantic User

Aha ja oprasil po delsi dobe stary ucet a myslel jsem ze je to nejakym nastavenim nebo Win ale jestli to dela vsem a je to hrou tak s tim nic nenadelam.Nezbyva nez se smirit :( Ale diky moc za odpoved.

5. Korben

Korben User

Odhlásenie trvá dlhšie ako pár sekúnd. Zo skylabu si v kľude pošlem, tak isto ani pri vkladaní výbavy ma neodhlásilo.

Little_Tali tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.