Správa v informáciách o klane

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Λрø_ıѕ_Psycђø, 23/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, dnes som si pozeral sekciu klan kde som zahliadol pomerne pikantnú správu od neznámeho hráča z klanu takže by som sa chcel spýtať či majú moderátory v možnostiach autora tohto príspevku vypátrať aj keď tam nedal autogram a potrestať ho.. mimochodom tá cenzúra je taktiež jedno z tých nepekných slovičok (nechcem to dávať na fórum z tým no ak bude potrebné dám to sem :)) Vďaka za odpoveď.
    Server:GE7
    Klan:[SLZA] spolok lumpov zapredanych alkoholu

2. Mno, pokud se nic nezmenilo (jakoze na 90% ne), tak vypatrat autora takove zpravy nejde. Jedine projit vase cleny jednoho po druhym jestli nekdo ucet neprodal, ale pochybuju, ze by se nekomu chtelo.. (mne by se nechtelo)

3. Little_Tali to by aj šlo ibaže ja dáko extra skupinový hráč niesom ani si členov klanu nevšímam (max. 1 veľmy dobrý kolega) každopádne ak sa to naozaj nedá tak moderátor môže rovno tému uzavreť poprípade presunúť do archívu nakoľko by sa tu aj tak už nemalo o čom diskutovať bola to len taká malá otázka na toho inkognito profesionála.

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Λрø_ıѕ_Psycђø vzpomínám si že jedno takové téma, kde někdo žádal to samé co ty, jsem už na fóru viděl, a není způsob jak vypátrat autora zprávy.

Ačkoliv pokud mají práva na psaní klanových zpráv jen určití hráči, tak určitě hledat mezi nimi. :)

Btw. úžasný název klanu o_O:rolleyes:

5. =Marvin= o názve pomlčíme :D no z 47 má tie práva 47 ale akurát som si to pozrel znova a ver či nie ten rezač genitálíí už pridal aj autogram a priznal sa že sa mu niekto dostal na účet takže neviem no bude sa s tým dať niečo spraviť nakoľko účet vlastnou chybou ponúkol tretej strane (každý vieme že len tak sa na účet nikto nikomu nedostane) toď je to porušenie VOP

6. |Oromë|

|Oromë| User

Λрø_ıѕ_Psycђø To ci ucet niekde ponukol nevies naisto, moze to byt len naivne dieta co sa nechalo lahko namotat a dalo nevedomky niekomu udaje. Takych tu uz bolo viacero.

7. |Oromë| no podpravne takých tu je za tento rok pomerne dosť každopádne máš pravdu tá skupina hráčov z nižšej vekovéj kategórie je už raz taká :rolleyes: neviem no ak sa s tým nič nedá tak iné dotazy nemám vďaka za odpovede :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.