Správny server

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Andseyne, 9/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Andseyne

Andseyne User

Ahoj,

mám na vás 1 dotaz a to, že chcel by som sa vás spýtať na ktorom servery hraje najviac CZ/SK hráčov.

2. Korben

Korben User

Že by to boli CZ/Sk servery ?

granko tohle ocenil(a).
  3. Andseyne

Andseyne User

Pokial viem je ich 10 ..

4. tak když to víš panebože,tak proč se tu tak hloupě ptáš :D nejvíce cz/sk hráču bude patrně na cz/sk servrech,nebo snad myslíš,že bude hrát 90% hráču cz/sk Mexico,nebo USA servery,kde se trestá banen cizí mluva,pokud nejde o globál ? :D

5. TRIXT

TRIXT User

Andseyne: Osobně si myslím, že správná odpověď je CZ1. :)

Andseyne tohle ocenil(a).
  6. Neřekl bych že správná, ale logická určitě, když CZ1 je nejstarší český server. Pokud by ale autor chtěl hrát na obecně dost aktivním serveru, doporučuji mu GE1, tam je Čechů a Slováků taky víc než dost.

7. |Oromë|

|Oromë| User

Tak samozrejme najviac je toho na CZ 1, 2 a 3, a potom kazda globalka a skandinavia ma svoju mensiu cz/sk komunitu.

GE1 je pomerne plny server a aj na normalnych mapach je este dost hracov, len na druhej strane je narocnejsi na hodnost, rebricky a pod, t.j. uz je tam velmi vela full hracov.

Ostatne globalky su natom podobne, od 2ky po 7ku sa vsade najdu cz a sk klany, len servery su uz trosku prazdnejsie.

8. Andseyne

Andseyne User

Ďakujem konečne za normálne odpovede :)
    Môžete locknuť.

9. =Marvin=

=Marvin= Guest

Andseyne, odpoved dostanes vzdy podle polozene otazky. ;)
    Zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.