Spuštění 3D klienta

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Ðaŗĝaaŗd_ÆŦĘŖNIŦĄŦIŞ, 3/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den , chtěl bych se zeptat zda-li by šlo a jak spustit 3D klient , protože :

Na herní mapě mám v nastavění tu kostku na aktivaci 3D ale nevim proč je to bloknutý a nemůžu na ní kliknout =/

Přitom mám nejnovější mozilu
    Nejnovější adobe flash doplňky , všechno stažení nově před chvílí s tím že to starý jsem odinstalnul .
    Hardwarová akcelerace je zaplá , tak čem je sakra problém =/ ... ?

2. Korben

Korben User

Sakra asi v tom, že máš asi sakra niekde chybu a sakra nie sme pri tebe, tak sakra nevieme kde. A mám sakra starý notebook, kde sakra nič nenastavujem a do 3D mi to sakra ide spustiť.
    Ak si sakra niekto nevie nastaviť PC, tak my za to sakra nemôžeme.

2D.JPG

2-3D.JPG

3D.JPG

Prečo to sakra mne ide ?o_O

3. Sakra tebe to nějak namíchlo :)

Naposledy upraveno: 4/1/16
  4. Neumim si nastavit PC =´´´´D prostě mi to na tu kostku nedovolí kliknout sou tam nějaký kydy tipu : nemáš aktuální verzi flash , nebo ho tvá hrafická karta nepodporuje nebo není zaplá hardware akcelerace =/
    ----------------------------------------------------
    Dodatek : WIN XP , mozila verze 43 a adobe flash 20 , hardwarová akcelerace zapnuta , jen nemam grafiku :D:D:D

Naposledy upraveno moderátorem: 4/1/16
  5. Korben

Korben User

Nepíš viac príspevkov pod seba ak chceš niečo dopísať, máš možnosť svoj príspevok upraviť.

Pozri si požiadavky na hru v 3D režime. Spĺňaš to ?
    FAQ - 3D mód

6. Omlouvám se , příště to jen upravím , ano děkuji za odkaz , a nestačím se divit :D:D Procesor Intel Pentium 4,3GHz to je na mě přehnaně moc a ono i na počítače co jsem si chtěl kupovat 2 ghz nebo 3 Ghz , já mam jen 1,5 ghz . Ram 2 gb to by šlo najít v novým kompu ale já mam 1 Gb . Tak to se musim spokojit s 2D :D Díky Korbene za rady a trpělivost :) už nemam námitky ani slov :)

7. Korben

Korben User

1GB ram, to je strašne málo aj keď 3D nebolo. To chce už naozaj obnoviť PC. :)
    Hra sa dá hrať aj na slabšom PC, ale to je skôr trápenie ako hranie.

8. Ještě počkám ať padaj ceny . A to si pamatuju jak jsem tlačil na starým pc co daly ze starýho klientu novej hru přez 512 mb ram =´´´D . Jsem čistil Ccleanerem jak o život , nastavil v XP virtuální paměť na nějaký 4 gb . Nakonec mi v něm chcap monitor . Nevi mco s tímhle , hdd má jen 38 GB a na něj mi nikde asi moc nedaj =´D

teď čtu třeba AMD E2-1800 APU 1,70GHz, 4GB RAM, 500GB, HD 15,6" LED 1366x768, AMD Radeon HD 7340, ta frekvence je hodně důležitá aby bylo 4,3 Ghz ? jádro ?

9. Bez problému mě to jede na tomhle.

Edit: ale požadavky na hru jsou jine a ne každá grafická karta to rozjede .

Naposledy upraveno: 5/1/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.