Startovací balíčky (3)

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ant-man, 13/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ant-man

ant-man User

Zdravím Vás, spoluhráči,

rozhodl jsem se na Vás obrátit s pomocí, při výběru Startovacího balíčku. Jsem úplný nováček, registrovaný dnes dopoledne. Chtěl bych si zakoupit jeden ze 3 balíčků, ale nevím, který se mi jako nováčkovi nejvíce vyplatí. Ať už balíček ,,Vesmírný padouch,, , ,,Pán nebes,, , nebo ,,Čertův švagr,,. Nevím, zda se mi raději nevyplatí zakoupit samotné Uridium, nebo Premium. Děkuji za včasné rady a pomoc při výběru. :)

Vesmírný padouch = 285,-
    - Leonov Starjet
    - 6x laser LF-3
    - 4x generátor štítu SG3N-B02
    - 4x generátor pohonu G3N-7900
    - Opravovací robot (REP-4)
    - CPU auto-opravy (NC-RRB CPU)
    - Raketové turbo (ROK-T01)
    - CPU samo-odpalování raket (AROL-X)
    - CPU raketometu (RL-LB1 CPU)
    - Raketomet (HST-2)
    - CPU slotů (SL03-CPU)

Pán nebes = 385,-

- Vengeance Starfighter
    - 10x laser LF-3
    - 7x generátor štítu SG3N-B02
    - 7x generátor pohonu G3N-7900
    - Raketové turbo (ROK-T01)
    - Raketomet (HST-2)
    - CPU slotů (SL03-CPU)

Čertův švagr = 510,-
    - Goliath Battlecruiser
    - 15x laser LF-3
    - 10x generátor štítu SG3N-B02
    - 10x generátor pohonu G3N-7900
    - Raketové turbo (ROK-TO1)
    - Raketomet (HST-2)
    - CPU slotů (SL03-CPU)

Naposledy upraveno: 13/7/15
  2. Kubino

Kubino Guest

Keď si kúpiš dobrú loď ale nevieš ako s ňou lietať budeš len terč pre iných hráčov. Odporúčam preto prejsť si pekne hrou s kreditovými loďami (maximálne ten leonov) a radšej si pri MHH kúpiť za peniažky Urídium, prípadne balíček dvojnásobok a zbierať bonusové boxy. Mnohý tvrdia, že zber boxov je najlepší na zarábanie avšak ide o to, či ťa to bude aj baviť. Keď balíček tak nejaký s výbavou avšak aj to mi príde zbytočné kedže výbava (štíty, lasery, CPU) sa dajú vydražiť za kredity.

Ak si ale stojíš za kúpou, z týchto troch sa najviac oplatí ten druhý, stredný :)

3. ant-man

ant-man User

Ok, děkuji... Btw: Jakou loď za kredity bys mi tedy doporučil. Nevím, jestli mám preferovat takto ze začátku rychlost, nebo spíše nákladní prostor. Také bych se chtěl zeptat, jakou bránu mám začít stavět, jaká má největší výhody. Děkuji za odpovědi. :)

4. granko

granko User

Ak ti môźem poradiť, počkaj chvíľku s kúpou hocičoho. Ak nehráš na globálnom serveri kde je veľa ľudí tak nieje až taký problém naučiť sa čo to o hre. Lebo veľa hier je takých, ktoré ťa najprv nadchnú no potom ťa to prestane baviť a zbytočne vyhodíš peniaze. Ak ťa DO bude baviť aj naďalej, tak potom sám zistíš aký štýl hry ti najviac vyhovuje a podľa toho sa zariadiš ;) Niekto má rád rýchlosť a štítý, niekto ide na maximálny dmg.. je to rôzne. Preto skús zahrať s tým čo máš, plň úlohy, zo začiatku sa z toho dá vcelku dobre vyžiť a sám uvidíš čo ti pasuje :)

5. ant-man

ant-man User

Asi máš pravdu, počkám měsíc dva a pokud budu hrát tuto hru i nadále, až poté do hry zainvestuji. :)

6. Kubino

Kubino Guest

Považujem teda za zodpovedané.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.