Štartovací Balík

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem sonicdit, 29/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sonicdit

sonicdit User

Chcem si cez Paysafe Card kúpiť tretí štartovací balík, ten ktorý stojí 19,99€, dostanem z neho Goliath, 15x LF-3, atď..., keď si ten balík kúpim tak mi ostanú všetky veci ktoré mám teraz ??
    Tie veci so Štartovacieho balíka sa mi objavia len v inventári a hotovo ??

A pri tom štartovacom balíku je napísane že je zľava 83% takže to znamená že normálne to stojí viac ako 100€ alebo to znamená niečo iné ?

2. RobPol

RobPol User

Ty věci co máš v inventáři ti normálně zůstanou, akorát se přidají předměty z toho balíčku.
    Nějaká sleva tam je, ale nevím jaká přesně je, tedy s tou slevou ti nepomůžu.

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

sonicdit vse ti zustane, a zakoupene veci se pripisi.

S tou slevou, myslim ze je to oproti nakupu veci v balicku v prepoctu za uridium.

4. Jen bych dodal, že pokud máš jen 1 hangár, budeš ho muset tím Golíkem obsadit, abys s ním mohl létat. A v tom případě se ti prodá loď, kterou jsi v tom hangáru měl.

5. sonicdit

sonicdit User

Všetkým ďakujem za radu.
    PetriCZech™: V hangári už Goliath mám :D

6. Korben

Korben User

Vyriešené, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.