Štít

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Sentiero, 20/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sentiero

Sentiero User

Včera jsem lítala a už po několikáté jsem si všimla, že někteří hráči mají ukazatele štítů a hp nad lodí přehozený.Má to nějaký zvláštní význam?

Naposledy upraveno: 20/6/15
  2. Kristo

Kristo User

Já bych řekl že ne, asi je to jen chyba hry

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Sentiero zkusila jsi promazat cache prohlizece? Mohlo jit jen o chybne zobrazeni.
    Vyznam v tom neni zadny, bud se jedna o zobrazovaci chybu, nebo drobnou chybu hry, ale schvalne to urcite nebude.

4. oops.eu

oops.eu User

Mě se to občasně ukazovalo u hráčů taky, ale taky nemám promazaný cache...

5. Stává se to i u NPC z infiltrace.

6. jaritko

jaritko User

Zvyčajne k tomu dochádza po odmaskovaní počas boja, takže preto sa to stáva aj u NPC z infiltrácie. No na hru to nemá žiadny vplyv.

7. jisap123

jisap123 User

Mě se to také stává a jak řekl jaritko opravdu je to výhradně po odmaskování, nebo když se daný hráč teleportuje (jak jsem tak zaznamenal), cache promazané nemám .

8. Sentiero

Sentiero User

Myslela jsem si, že to bude jen nějaká chybka, no raději jsem se zeptala..někdy stačí tu chvíli nebýt a člověk pak nestačí žasnout co všechno se tu událo :)
    Cache jsem promazala a zatím jsem nikoho takovýho nepotkala a když to nemá žádný význam tak to není zas tak důležitý
    Díky všem

9. Kubino

Kubino Guest

Zodpovedané LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.