Stracájuce sa surobiny

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ΘpŦiмuȘ»ωαŗ«, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Nick: ΘpŦiмuȘ»ωαŗ«
    ID: 88094055
    Nick v hre: ◄♣ΘpŦiмu$♣»P®↕m€«►
    Server: Globálna Europa 7 (int14)

Problém:

Dobrý deň,

mám problém ohľadom surovín. Včera večer som si poslal 5 000 sepromu do lode a keď mi došiel tak som ho nedával ešte do laserov lebo som išiel off. Po hodine čo som prišiel tak som si ho išiel dať do laserov a pozerám mal som len 2 500 sepromu alebo tak nejako. Proste mal som o polovicu menej. Raz sa mi to stalo aj promeriom, ale to som nejako neriešil lebo to bolo nazbierané.
    Chcel by som sa opýtať kde môže byť chyba, že mi miznú suroviny len tak.

Za skorú odpoveď vopred ďakujem.

S pozdravom, ◄♣ΘpŦiмu$♣»P®↕m€«►

2. Korben

Korben User

A prišlo ti tých 5000 sepromu ?

3. Áno prišlo mi normálne 5 000 sepromu.

4. Korben

Korben User

Len tak sa stratiť nemôže. Nemáš náhodou v lodi nejaké CPU na obohatenie laserov alebo štítu ? Musíš si to odsledovať , lebo to kam dáš kamene , nezistíme.

5. |Oromë|

|Oromë| User

ΘpŦiмuȘ»ωαŗ« A nahodou ta niekto nepukol? Ono totiz po kazdom zostrele stracas iste % nazbieranych surovin.

6. Nepukol ma nikto a tie CPU mám z lode von. Zbytočne zaberajú miesto.

7. Korben

Korben User

Tak ti asi niekto pomohol minúť suroviny, to nezistíme. Kam sa suroviny použijú, záznam nieje.

8. Ach tak čo už nič s tým neurobíme potom. Tak informoval som o mojom probléme a môžete lock keď tak. Keď pošlem surky tak hneď si nastavujem budík aby som si ich dal do prislušneho miesta :).

9. =Marvin=

=Marvin= Guest

Tak to ja kdyz si vyjimecne poslu surky, tak si to pisu do kalendare, abych si na ne vubec vzpomnel.. :D

Bohuzel jak uz napsal kolega, kam se suroviny podely uz asi nezjistime. Kazdopadne kdyby se problem v budoucnu opakoval tak znovu napis.

Zodpovezeno a uzavreno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.