Podpora stracený ůčet

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -Last_Trejmi-, 9/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bludny

Bludny User

To mi je jasne,ale neda sa proste odbanovať ten učet aby si mohol zmenit mail? myslim že ho možu odbanovať

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Bludny to záleží na tom jestli ban skončí automaticky nebo je potřeba pro odblokování napsat na podporu. Jinak by ale stejně email nezměnil, protože změnu emailu je potřeba nejprve potvrdit na staré emailové adrese.

3. Bludny

Bludny User

Jaj taak..takže pokial ma ban a musi požiadat cez mail tak je nahraty,už sa knemu nedostane.Neda sa nejak zistit aky ban vlastne dostal?

4. |Oromë|

|Oromë| User

Bludny To si musi riesit hrac osobne a tu na fore bany na ucet neriesime, to ma na starosti podpora.

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Bludny přesně tak, bez emailu je hráč nahraný. Bany na účet řeší jedině podpora hry, a pro komunikaci s ní je potřeba email na který je k účtu přidružený.

6. TRIXT

TRIXT User

Bludny: Zkusil jsi komunikovat s podporou serveru, kde jsi měl založený email?

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

TRIXT hráč ani nepíše o sobě, ale o svém kamarádovi. Problém by měl především řešit sám hráč kterého se to týká, a ne přes kamarády a jiné prostředníky.

8. TRIXT

TRIXT User

=Marvin=: To jsem přehlédl, ale nic to nemění na tom, že jediná možnost je zkusit komunikovat s podporou serveru, kde měl založen zmíněný emailový účet. To by měl kamarádovi poradit.

9. Rok a pul nehrat tak to mas asi uz zrusenej ten ucet od BP jestli nedelaj cistku nepouzivanejch uctu jako drzet rok a pul ucet jen tak rok a pul je dlouha doba to mas asi smulu už

10. Bludny

Bludny User

Kamart skušal komunikovat s podoporov,len ta ho vždy odpalkovala a poprosil ma či by som to nemohol ja nejak poriešit kedže lietam spolu,on chodi na tyždnovky a nema sa s tym kedy parat.Učet použival,len ten mail nie.Skušal sa aj prihlasit na ten učet a nejde mu to,očom svedči že musi požiadat o odbanovanie lebo už je to asi 2 mesiace čo ho ma zabanovani.Už neviem kde sa obratit ked mam povedat pravdu tak ani mna to moc nebavi riešit,aj ked sa o to budem pokušat :)

11. Korben

Korben User

Určite ho neodpalkovala. Pokiaľ nedodá to čo podpora požaduje, tak mu podpora nepomôže.

Nie nemohol. Každý si musí svoj účet riešiť sám.

To neskúšaj ani zo srandy a dobre si prečítaj VOP a hlavne to, o zdielaní účtov. To by ste mohli obaja vyfasovať ban na účty pre porušenie VOP.

Hráč musí vedieť ID účtu a ak kamarát dostal ban na účet, tak by mal mať o tom email z podpory a tam by mal mať aj ID účtu. No každopádne to musí riešiť sám.

12. Bludny

Bludny User

Ok tak mu to odkažem.Dik za rady,mier svami :)

13. Dobrý den,nemohu se přihlásit na můj účet: nick: Skargard
    Server: cz3, hra:Dark Orbit-
    Username:Skargard
    UserID:87042750
    ----------------------------
    Prosím vás,pomozte mi.
    S pozdravem Luboš Hero

14. Korben

Korben User

Kedy že si bol naposledy na tom účte ?

15. TRIXT

TRIXT User

Polnička.70: Co se ti zobrazí po zadání hesla? Jaká je v horním řádku adresa? Zkoušel jsi si zobrazit svůj 'Profil pilota'? Pokud ano a napíše ti to 'Je nám líto ..', pak máš ban a řešit ho musíš na podpoře.

16. Korben

Korben User

TRIXT, Nie len ban, ale účet môže byť už dávno zrušený.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.