Střílení stanice...

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem RobPol, 31/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. RobPol

RobPol User

Zdravím,
    chci se zeptat jak je možné že hráč MMO bez klanu může střílet stanice příslušné firmě MMO?
    Já měl zato a nejsem jediný, že do stanice může střílet jen klan jiné firmy, či klan se kterým máme war.
    A již minule jsem se dozvěděl, že nám spojko (Taktéž firma MMO) pálilo do stanice, a dnes nám hráč bez klanu z firmy MMO taktéž pálil do stanice.
    Proto bych prosil o info, zdali se něco nezměnilo, nebo jestli se tu nevyskytla někde chyba,
    děkuji,
    S pozdravem RobPol

2. |Oromë|

|Oromë| User

RobPol Screen by nebol? Pretoze strielat stanicu vlastnej firmy nie je mozne. Sam som to nedavno skusal a neslo to.

Nema ta stacina nahodou firemnu prislusnost vsetci?

3. RobPol

RobPol User

Screen nemám, ale pálil jsem ho do mínusu, jde o hráče: .::MIK::.
    Bohužel screen nemám, ale vím že byl bez klanu, až pak si založil klan a vyhlásil nám war, ale když nám pálil stanici tak byl bez klanu, protože jsem za něj dostal mínusovou čest.
    Ne má příslušnost MMO, jedná se o klan POKR stanice na 4-1

4. |Oromë|

|Oromë| User

RobPol Mohlo nastat aj toto, hrac si zalozil klan a vyhlasil vojnu. No medzitym sa este nerelogol, tym padom nemal vedla mena zobrazeny klan. Prakticky uz mohol byt v klane, mat vojnu a to zrusilo neutocenie na stanicu.

5. RobPol

RobPol User

Ano, ale to bych nedostal mínusou odměnu za jeho sestřel, sestřelil jsem ho já i můj člen z klanu, a ten taktéž dostal mínus.

6. |Oromë|

|Oromë| User

RobPol Ono teoreticky aj ta minus cest mohla byt preto lebo este nemal zobrazeny klan a system nestihol zareagovat. Aj ked celkovo neviem, sam som to nedavno parkrat skusal a jedine co sa stalo bol napis: Nemozes napadnut stanicu vlastnej firmy.

Takze urcite sa nic nezmenilo v nastaveniach a daky program by som v tom tiez nehladal, mozno daka mensia chyba.

7. RobPol

RobPol User

Dobře, no pokud to je chybička, tak bych prosil jen o informováno BP, aby se na to jukly :D
    Nemám víc otázek, můžete LOCKnout :D
    Děkuji

8. |Oromë|

|Oromë| User

RobPol Jednorazovu chybu nema zmysel hlasit, skusal som to asi 20x a na 2 uctoch, jednoducho na zakladnu nejde utocit.

My to posleme, oni to parkrat vyskusaju a vysledok bude rovnaky ako u mna.

Skor by som to dalej sledoval a ak sa to bude opakovat, potom bude na mieste nieco hlasit. Nateraz to uzavrem, dalej ak to znova spozorujes napis do diskusie Diskuze k tématu:FAQ - Klanové Bitevní Stanice

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.