Studená vlna - Zimní úkoly 2014

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ‾‾‾ЯΦCKΨ†CZΣ†‾‾‾, 2/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zafod

Zafod User

(-bobo-) ve vlně jich je omezené množství. Počet vln je teoreticky neomezený (prostě dokud ho nesestřelíš). Pak je zase klid dokud ho nezačneš střílet. Přesné číslo nevím, nepočítal jsem je. Když to ,,seknu vod voka,, tak jich vypustí cca 10 až 15.

=Streuner=. myslím, že je bude vypouštět i v rohu. Já to nezkoušel, už jsem chtěl být z té brány pryč. :)

2. *Firefox1*

*Firefox1* User

Já ho nechal vypouštět a než jsem ho sundal bylo jich tam přes 50

3. Zafod

Zafod User

*Firefox1* jenže ty jsi ho střílel i RSB, jak jsi psal. Což normální smrtelník nedělá. Tak si představ kolik by jich bylo, kdyby jsi ho střílel 1x nebo 2x municí.

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Icy ze skolla vyjdou pokaždé když vás zaměří. Tj. i když bude v rohu.

A pokud jsem dobře počítal, Icy bylo v první vlně 20, ve druhé 30, a ve třetí jak už jsem psal.

5. No je to fuška,zkoušel jsem do něho jít jen Petkou - 10Lf-3,bílá...Moc se to se neosvědčilo,mraky munice, ubylo asi 2mm HP a pak se stejně pohne a vypustí icíky.Asi by to trvalo... počítat to nebudu DMG cca 5000.Jen mne zajímá proč se pohne,nebo je to myší???Raději jsem odešel od stolu stejně se za 5min.pohnul a vypustil je.

Nu ještě k dílkum Kronos - opět loterie,nemám rád tento zpusob odměn,nu co postavím si sám...:D

6. Btw: rozhřešení: Odměna za Bránu "Studená vlna" a části brány Kronos[/QUOTE]

Tak vysvětlení to je, ale systém moc dobrý to není. Já ze 2 bran 0 dílků a pak na mém slabém účtu 0/2 a to tam jsem tam tak v 1/2 Kronosky. Takže 0/4. To je fakt jako Kapa, tam mám z posledních 4 kap 1 boostr a 3 x nic. Opravdu radost tyhle pravděpodobnosti.:mad:
    Nicméně děkuji za vysvětlení, jak pravil klasik :
    Je lépe v mylné naději sníti, před sebou čirou temnotu, nežli budoucnost odhaliti, strašlivou poznati jistotu.

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  7. raikou243

raikou243 User

Myslím, že už je pouštět nebude (aspon mně je nepouštěl). Stejně tak do mě ani nestřílel ty svoje mrazící rachejtle :)

8. vidím, že se tu stále hojně diskutuje nad skollem...:)
    tak napíšu svůj postřeh k této bráně.

prvně k odměně v podobě uri ... za mě velmi dobrá odměna 4x ice + 1x super ice + skoll = 14.200 uri, za bránu 20.000 uri,
    za úkol k bráně 2.000 uri, takže za bránu, kterou jsem nemusel stavět a dostal jsem celkem odměnu kolem 40k uri, tak jsem nadmíru spokojen. zbytek tvořili icy.
    tuším 20 v první vlně 20 v druhé vlně a ve třetí jich na mě mohlo jít až 200, ale kosil jsem je postupně po 10 kusech...skoll vypustí v dávce 10 icy...koukal jsem na skore a mám sestřelených celkem 430 icy-ků z těchto dvou bran.

lehkou bránu jsem jel pod diamantem a když mě skoll zaměřil tak jsem poodletěl, aby mě nezamrazil a přitom vypustil 10kusů icy. když jsem ho dorazil, tak jsem rozmýšlel co s tou bandou icy-ků a ty se mi fakt střílet nechtělo, tak jsem hodil kaminu. nevím jestli se mi všichni započítali, ale odměna byla jako za 160 kusů....:)

těžkou jsem jel s golem, obleček saturn, x1, využívané formace motýl asi 85%času, zbytek času srdce a pet s kaminou.
    osobně jsem se nevyhýbal střetu s icy......prostě jsem skolla střílel s motýlem, dokud do mě neposlal icy, pak jsem poodletěl skoll po vypuštění icy-ků také poodletí během chvilky jsem vystřílel těch 10 icy a znovu jsem střílel skolla.
    fáze se Skollem mi trvala kolem 50 minut.
    ani jednou jsem nebuchl

jinak potvrzuji, že skoll vypouští icy i když je v rohu. dokonce po vypuštění icy-ků z rohu na chvíli odletí, aby se tam pak vrátil.
    u lehké mi to napsalo, že jsem získal kousek do kronosky u těžké mi to nenapsalo nic. faktem je, že jsem dostal jeden dílek jakoby za Lambdu.

9. *Firefox1*

*Firefox1* User

Zafode nevím co je na tom tak divnýho jít do něj RSB vždyť jsme tu munku před akcí dostal ne ? A nemusel jsem se tam s ním trápit jak někteří ostatní a stříleli bílou to jako "normální smrtelníci " jak tvrdíš. To je věc názoru jakou munku zvolíš ja zvolil tuhle :D

10. Tak jsem si šel tu lehkou bránu prohlídnout z tím spearheadem na GA5. K dispozici jsem měl v danou chvíli USB modem po limitu... Nebude to fakt zadarmo, ta rychlost lodě bude stačit, snad zítra :D. Pokud to taky někdo bude zkoušet spearheadem, nezaměřujte ho, nějak ho to naštvalo :D. S aegisy to bude brnkačka.

11. Timanris

Timanris User

Aaa tak s dílama do kronosky mě pěkně vypekli :D mám tam jen 4/21 a ono mi to kostkou hodí zrovna na ty 4 -.- to snad ne :DDD

12. Hej lidi nechápu, co řešíte. Skolla v těžké děláte tak, že ho střílíte x3 (promerko/seprom) nonstop, dokud nebudete na sobě mít Icy, kteří vám naloží za 100k a víc. Ty vykamkujete (pouze do rožku), mezi každou kamkou střelíte třeba raketku do Skolla aby se moc nedoplnil. Pak to uděláte po druhé a Skolla už pravděpodobně zabijete, znovu vykamkujete obdobný balík Icy a máte vyhráno. Těžkou vlnu se Skollem jsem dělal 15-20 minut, celá brána mi pak zabrala cca třičtvrtě hodiny :)

13. Timanris

Timanris User

nj jenže každej nemá kamku a když už tak třeba nemá premko.. :)

14. Kubino

Kubino Guest

Lahká 5 minút aj s uvareným čajom, ťažká 25 minút, sypal som do neho všetko čo som mal po ruke (narodeninové rakety, RSB, techy) proste všetko, ale dalo sa to a nie som žiadna elita. Je pravda, že som ho robil na 2 krát, prvý krát som rupol a to mal asi 1/10 HP, bohužiaľ to laglo a nestihol som odletieť, myslel som, že ho s RSB s odretými ušami dám :D a nedal :)

15. Ahoj,
    mám jednu otázku. Pokud přijmu misi na studenou bránu (těžší) tak se mi na X-4 zpřístupní brána. Pokud ale misi zruším, po tom co jsem udělal dvě vlny, brána zmizí? :eek: A kdybych pak misi opět znova přijal, byl bych tam kde jsem skončil tj. 3 vlna? :eek:

16. Kubino

Kubino Guest

™°»BØSŦØΝ«15ℓvℓ°™

a na čo misiu budeš rušiť? Osobne som neskúšal takže ti povedať neviem a pochybujem, že niekto misiu rušil. Teoreticky by sa ti úloha mala dať znovu prijať ale či ostanú aj vlny netuším.

17. Kenny

Kenny User

Ahoj, nezjistíš, dokud nezkusíš. Do té doby se můžeme jenom dohadovat. :)

18. Zafod

Zafod User

Nikde jsem nepsal, že je na tom něco divného. Ani ti nevyčítám jakou munici jsi zvolil. To je čistě tvá věc. Ale když zde píšeš, že ti jich vylétlo ,,jen,, 50, tak jsem tvůj post uvedl na pravou míru.
    To čím střílíš NPC je tvá věc. Já osobně RSB věnuji lodím, nechci zde mluvit za ostatní, ale myslím si, že nejsem sám.

Pokud se tě můj příspěvek jakkoliv dotkl, tak fakt sorry, omlouvám se, ignoruj ho....

™°»BØSŦØΝ«15ℓvℓ°™ tvá otázka působí tak, jako by jsi se pokoušel najít nějaký BUG v té bráně. Osobně myslím, že při zrušení a znovu přijetí úkolu, pojedeš bránu od začátku.

19. Thymius

Thymius User

™°»BØSŦØΝ«15ℓvℓ°™ při zrušení úkolu pokračuješ od vlny, ve které jsi skončil. Osobně jsem to zkoušel, takže žádný domněnky, nebo něco podobnýho :) Zrušit můžeš kolikrát chceš, postup v bráně se neruší :)

20. DObrý den , mám prosbu . Pokud jsem včéra neudělal úkol Zimní mise 01 a 02 , tak se mi dnes už neukazují . Bylo však psáno, že se dají všechny mise dodělat do konce měsíce . Jak to tedy s těmito misemi je ?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.