Studená vlna - Zimní úkoly 2014

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ‾‾‾ЯΦCKΨ†CZΣ†‾‾‾, 2/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Belgam

Belgam Guest

Dodelat ano, ale ne preskakovat. Pouze 11.12. slo prijmout i kdyz nebyli starsi hotove.

2. Ale to právě jde přeskakovat. Na silném účtu jsem udělal včerejší úkoly a dnes pokračoval. Na slabém jsem včera úkoly neudělal a nechal si je na dnešek. Dnes se tam ale ty včerejší už neobjevily, zato tam byly ty dnešní, které jsem normálně přijal a udělal v naději, že se pak objeví ty včerejší. Neobjevily ani po restartu. Takže přeskočilt to bohužel jde.

3. Belgam

Belgam Guest

Vidis jsem to napsal spatne, stare se ti zobrazi pokud udelas nove.

4. No ty staré se neobjevily, tak ani nešly přijmout. Měly 24 hod timing ty včerejší, tak jsem je nepřijímal a dnes už to nešlo. A z toho co se tu psalo předtím si asi dost lidí včetně mě myslelo, že to jde i následující den. A u včerejšího to holt neplatilo.

5. Timanris

Timanris User

sakra tak to sem teda pěkně zaváhala -.-

6. Karlosray

Karlosray User

ja žadny dilek nemam teda

7. na ofiku psali ze ten kdo ma mene dilku do kronosky tak ma vetsi sanci ziskat ten dilek do brany a ten kdo jich ma hodne ma mensi sanci jej ziskat doufam ze tomu rozumite uz

8. Kenny

Kenny User

Já dostal z těžké brány dílek lambda. Jsem spokojený, lambdu nemám moc rád, tohle mi usnadní práci :D

9. z lehke padl kronos dilek kappa

10. nepadlo nic
    PS: dá se ta brána dělat i ve skupině ? myslím že jsem to někde četl či co

11. ale toto je uz vecsie scifi ako DO samotny :D

12. |Oromë|

|Oromë| User

muf$¤¤CZE¤¤$vru jedna babka povedala.. :) never vsetkemu co sa pise na chate

nie neda sa robit v skupine

13. jo dobře díky :D a nebylo to z chatu no to je jedno nebudu to řešit byla to předběžná informace..

14. Caute, je nejaky presny datum, do kedy musim tu branu dokoncit? a ci mi zmizne? :)

15. XxMajoxX

XxMajoxX User

Hojte vsichni..Chci se zeptat :
    1.kolik ukolu se muze max zobrazit v kolonke mise akci?
    2.Kdyz si aktivuju ten ukol a tu branu kde ji najdu a jak ji aktivuju?
    3. Kdyz v te specialni brane rupnu mam jeste moznost delat ji znova (i ukol)
    Diky :)

16. XxMajoxX Odpoviem ti na 2 a 3
    2 - nájdeš tie brány v strede x-4 po aktivácii
    3 - máš 20 životov na bránu

XxMajoxX tohle ocenil(a).
  17. Timanris

Timanris User

1) no zatím jen co vim tak jen dva za ten den + 2x brána (lehká, těžká) --> 4 - podmínkou lvl vyšší jak 16 jinak jen půlka

18. Objeví se ti maximálně 4 úkoly. 2 za brány + 2 další (lehká, těžká). Každá další se ti zobrazí, až tu předchozí doděláš. Ale pokud například za 13 dní uděláš 13 lehkých i těžkých misí, tak si na další musíš počkat zase do dalšího dne.

19. tezka verze hotova neni na tom nic tezkeho. jinak lehka dilek kronos kappa
    tezka dilek kronos lambda

20. Axar

Axar User

Chtěl bych se zeptat proč jsou zimní úkoly číslo 17, 18 zamčený?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.